Brezplačni dogodek - »Stopite v korak s časom - pripravite se na eRačune!«, Ljubljana

Brezplačni dogodek - »Stopite v korak s časom - pripravite se na eRačune!«, Ljubljana

30. 09. 2014

Datum: 9. oktober 2014, od 9.00 do 11.00 ure

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (dvorana A), Dimičeva ulica 13, Ljubljana

S 1.1.2015 bo pošiljanje eRačunov v javnemu sektorju postalo obvezno. Podjetja, ki z javnim sektorjem poslujejo, bodo primorana prilagoditi svoje poslovno-informacijske sisteme novim zakonodajnim zahtevam.

Kaj to pomeni v praksi boste spoznali na brezplačnem dogodku, ki bo potekal v četrtek, 9. oktobra 2014, od 9.00 do 11.00 ure v dvorani A na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana.

Na dogodku, ki bo potekal v soorganizaciji podjetij S&T Slovenija, MARG, ZZI in GZS bodo priznani strokovnjaki podali celovit pogled na uvedbo eRačunov. Dogodek je namenjen večjim podjetjem, uporabnikom SAP, INFOR in ostalih ERP sistemov.

S praktičnimi primeri bodo prikazali primere lokalizacije eRačunov ter proces implementacije rešitve. Predstavili bodo  procese izdaje, izmenjave in prejemanja eRačunov in govorili o celoviti, akreditirani rešitvi za elektronsko upravljanje z vso poslovno dokumentacijo, ki jo bodo predstavili strokovnjaki iz podjetja MARG.

Goran Đurić, svetovalec uprave podjetja S&T Slovenija nam je v jedrnatem in zanimivem intervjuju razložil, zakaj uvedba eRačunov ni strošek, temveč investicija. Intervju si preberite na povezavi.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj