Zbiranje interesa za udeležbo na predstavitvi slovenskih podjetij in izdelkov v trgovinski verigi SPAR Avstrija

Zbiranje interesa za udeležbo na predstavitvi slovenskih podjetij in izdelkov v trgovinski verigi SPAR Avstrija

23. 09. 2014

Vir in informacije: http://www.podjetniski-portal.si/

»Dan slovenskih dobaviteljev« v podjetju SPAR Avstrija v Salzburgu

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z GZS - Zbornico kmetijskih in živilskih podjetij ter Službo za živilsko predelovalno industrijo in mednarodno medinstitucionalno sodelovanje pri Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Veleposlaništvom RS na Dunaju in Konzulatom RS v Salzburgu pripravljamo »Dan slovenskih dobaviteljev« v podjetju SPAR Avstrija v Salzburgu. Dogodek bo predvidoma potekal novembra 2014 v Salzburgu.

V okviru »Dneva slovenskih dobaviteljev« bodo organizirani sestanki slovenskih podjetij na centrali podjetja SPAR Avstrija, kjer bodo med drugim podjetja osebno predstavila svoje izdelke. Pred samo predstavitvijo podjetij in izdelkov v SPAR Avstrija bo vodstvo SPAR Avstrija opravilo izbor slovenskih podjetij, s katerimi bi bili organizirani sestanki za morebitno nadaljnje sodelovanje.

Glede na predlog vodstva SPAR Avstrija v Salzburgu bo tako projekt izveden v več fazah, in sicer v prvi fazi priprava liste slovenskih izdelkov in podjetij iz živilsko predelovalne industrije ali iz drugih sektorjev (izdelki za osebno nego in čiščenje, itd.), ki bo posredovan vodstvu SPAR Avstrija; pregled liste slovenskih izdelkov s strani vodstva SPAR Avstrija in zahteve po morebitnih dodatnih informacijah; izbor podjetij; ter v končni fazi izvedba sestankov s slovenskimi podjetij na centrali podjetja SPAR Avstrija in osebna predstavitev izdelkov s strani slovenskih podjetij.

Za predstavitev izdelkov v trgovinski verigi SPAR Avstrija so primerni zlasti izdelki, ki so primerni za plasiranje na avstrijski trg (ustrezna označba v nemškem jeziku na embalaži).

Glede na informacije s strani SPAR Avstrija so potencialno zanimivi naslednji izdelki:

  • različni predelani živilski izdelki,
  • za avstrijski trg sprejemljivi mesni in mlečni izdelki, ki so posebni,
  • nišni živilski izdelki odlične kakovosti,
  • izdelki iz drugih sektorjev kot npr. izdelki za osebno nego in čiščenje.

Prijave: Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da posredujete svoj interes za predstavitev svojih izdelkov trgovinski verigi SPAR Avstrija, in natančno izpolnite dokument »Prijavnica s seznamom predlaganih proizvodov«. Prijave sprejemamo najkasneje do 30. septembra 2014 na e-naslov: tina.buh@gzs.si.

Kotizacije ni. Stroške organizacije in udeležbe na predstavitvi podjetij in izdelkov na sedežu podjetja SPAR Avstrija ter organizacijo bilateralnih razgovorov krije SPIRIT Slovenija. Stroške prevoza in hotelsko namestitev krijejo udeleženci sami.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj