Brezplačni seminar - »Kako poslovati s Slovaško Republiko«, Celje

Brezplačni seminar - »Kako poslovati s Slovaško Republiko«, Celje

09. 09. 2014

Datum: 12. september 2014 med 10.00 in 12.00 uro

Kraj: v okviru 47. mednarodnega obrtnega sejma v Celju (Modra dvorana)

Veleposlaništvo Slovaške republike v Ljubljani in Slovaška agencija za investicije in trgovinski razvoj SARIO v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije vabijo predstavnike slovenskih podjetij na brezplačni seminar z naslovom:  »Kako poslovati s Slovaško republiko«, ki bo potekal v okviru 47. mednarodnega obrtnega sejma v Celju in sicer v petek, 12. septembra 2014 med 10.00 in 12.00 uro v Modri dvorani celjskega sejma.

V okviru poslovnega dogodka bodo potekale predstavitve nekaterih priložnosti za gospodarsko sodelovanje in tuja vlaganja na Slovaškem, po zagotovilih slovaških organizatorjev pa se bodo dogodka udeležili tudi predstavniki slovaških podjetij, ki iščejo možnosti za sodelovanje s slovenskimi partnerji. Seznam slovaških udeležencev pričakujejo v kratkem.

Prijave: Vaše prijave za udeležbo na poslovnem dogodku v Celju lahko sporočite do srede, 10. septembra 2014 po elektronski pošti: marko.jare@gzs.si.

Dodatne informacije: Gospodarska zbornice Slovenije, Kontaktna oseba: Marko Jare, Tel: (01) 5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj