Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

22. 07. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-Jul-31

Špansko (katalonsko) podjetje, specializirano za izdelavo lutk išče zanesljivega dobavitelja, ki bi mu oddal del svoje proizvodnje v podizvajalstvo. Dobavitelj mora imeti visoko znanje izdelave lutk in mora biti zainteresiran za sodelovanje z vodilnim podjetjem v tem sektorju.

EEN-Jul-32

Podjetje iz zahodne Poljske išče podjetja, povezana s plovbo, ki bi delovala kot partner, pokrovitelj ali sponzor strateške jahtne regate, ki se organizira v Baltskem morju že od 70-ih let dalje. V zameno družba ponuja marketinške in PR storitve.

EEN-Jul-33

Turško podjetje išče proizvajalce in dobavitelje tehnoloških izdelkov in tehnične opreme, ki bi jih ponudilo na turškem trgu in ponudnikom zagotavlja prodajo ter poprodajno podporo.

EEN-Jul-34

Podjetje iz SZ dela Anglije je v zaključni fazi razvoja edinstvene palete tekstilnih proizvodov za hišne živali kot so npr. hišne nosilne torbe, ovratniki in plašči za hišne živali, ipd. Podjetje išče proizvajalca vrhunskih tekstilnih izdelkov, s katerim bi sklenilo proizvodni sporazum. Iskani proizvajalec mora imeti ustrezne izkušnje pri proizvodnji tekstila in po možnosti izkušnje z razvojem proizvodov za hišne živali ali podobno.

EEN-Jul-35

Poljsko start-up podjetje iz jugo-zahodnega dela Poljske išče trgovce (na drobno) vrtnih elementov (rastline, klopi in druge stvari), ki bi bili zainteresirani za ponudbo svojih izdelkov s souporabo oblikovalskih storitev za vrt. Aplikacija je zasnovana za podporo tako strokovnjakom kot laikom, ki bi radi oblikovali in (3-dimenzionalno) vizualizirali vrtove z uporabo računalniške aplikacije.

EEN-Jul-36

Rusko podjetje, specializirano za trgovanje izobraževalnih/didaktičnih igrač išče partnerje v tujini. Podjetje se zanima za proizvajalce in distributerje visoko kakovostnih didaktičnih igrač.

EEN-Jul-37

Poljsko podjetje, specializirano za prodajo in distribucijo visoko kakovostnih pisarniških izdelkov, išče dobavitelje in proizvajalce tovrstnih izdelkov po Evropi. Podjetje je zainteresirano, da bi postalo poljski distributer za tuja podjetja.

EEN-Jul-38

Madžarsko raziskovalno-razvojno, svetovalno podjetje išče sodelovanje na področju elektronskih vgrajenih sistemov in z njimi povezane programske tehnologije. Podjetje ponuja svoje storitve kot agent, zastopnik, za storitve distribucije visokotehnoloških elektronskih rešitev v obliki trgovinskega sporazuma ali sporazuma za distribucijo.

EEN-Jul-39

Belgijski proizvajalec in trgovec z mesom na debelo, ki vodi tudi manjšo verigo maloprodajnih trgovin za različne živilske proizvode, išče novega dobavitelja plastičnih pladnjev, papirne embalaže, rešitev bio-pakiranja, vakumskih vrečk za meso in suhomesne izdelke.

EEN-Jul-40

Ena od največjih ruskih trgovskih verig, ki predstavlja in prodaja oblačila višjega in visokega cenovnega razreda ter visoke kvalitete, išče nove dobavitelje oblačil.

EEN-Jul-41

Japonski proizvajalec medicinskih naprav in pripomočkov išče distributerja njihove diagnostične programske opreme za mamografe.

EEN-Jul-42

Srbsko podjetje, specializirano za proizvodnjo vzmeti za vzmetnice, žimničnih jeder in ortopedskih vzmetnic, išče distributerje in ponuja svoje storitve kot zunanji izvajalec.

EEN-Jul-43

Italijanski proizvajalec, ki deluje v sektorju avtomatskih naprav in linij, je razvil inovativno proizvodno linijo za delo na posameznih delovnih mestih, zaradi česar je vsak položaj neodvisen od prejšnjega, kar omogoča, da se amortizira majhne proizvodne zamude za vsako lokacijo, brez poseganja v skupno proizvodno časovnico. Podjetje išče partnerja za distribucijo omenjene rešitve na novih trgih.

EEN-Jul-44

Zelo uspešno podjetje iz severne Nemčije je razvilo »multi-touch« zaslon XXXL velikosti, različnih oblik ter izvedb, ki skupaj z večuporabniško programsko opremo omogoča interaktivno hkratno delo uporabnikov na prodajnih mestih (POS) in informacijskih točkah (POI). Njihovi izdelki se uporabljajo na sejmih, v muzejih in znanstvenih centrih, hotelih, trgovskih centrih, javnih prostorih, na razstavah, prireditvah ali za predstavitve podjetij. Podjetje išče angažirane distribucijske partnerje za distribucijo njihovih proizvodov v Evropi.

EEN-Jul-45

Avstrijski proizvajalec in dobavitelj elektronskih kontrolnih sistemov, išče distributerje za svoje izdelke.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj