Brezplačni poslovni dogodek - »Poslovne priložnosti in možnosti poslovanja v Tuniziji in državah Magreba«, Ljubljana

06. 08. 2019

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 23. avgust 2019, s pričetkom ob 11.uri

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana E, Mangart), Dimičeva 13, Ljubljana

Slovenski poslovni klub v tujini Združenje za tunizijsko-slovenski poslovni razvoj (Le développement des affaires Tuniso-Slovène) organizira brezplačni poslovni dogodek – »Poslovne priložnosti in možnosti poslovanja v Tuniziji in državah Magreba«, ki bo 23. avgusta 2019 s pričetkom ob 11.uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana E – Mangart), Dimičeva 13, Ljubljana.

Na poslovnem dogodku bodo predstavljene poslovne priložnosti in možnosti poslovanja v Tuniziji in Magrebu. Del dogodka bo posvečen tudi predstavitvi dostopa do sredstev različnih evropskih razvojnih agencij ter mednarodnih razvojnih fondov, ki podpirajo razvojne projekte v Afriki.

Glavni govorec bo Leonardo Carpinteri, predsednik združenja in poslovnež z večletnimi uspešnimi izkušnjami poslovanja v državah Magreba.

Med gosti bodo tudi predstavniki nekaterih držav podsaharske Afrike, kot so Nigerija, Republika Kongo ter Senegal.

Dodatne informacije: Za več informacij so dosegljivi na e-naslovu: domen.miksa@mid-consulting.eu oz. leonardo.carpinteri@euin.it (angleščina).

Dogodek je podprt in sofinanciran s sredstvi javne agencije SPIRIT Slovenija ter Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj