Okrogli miza o desetletju izkušenj s strateškim preoblikovanjem slovenskih podjetij

Okrogli miza o desetletju izkušenj s strateškim preoblikovanjem slovenskih podjetij

05. 06. 2023

Cankarjev dom (Kosovelova dvorana), Ljubljana

Datum: 5. junij 2023, ob 11.00 uri

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi na okroglo mizo z udeleženci programa strateške trajnostne in krožne transformacije poslovanja. Na dogodku bomo izpostavili različna dejstva, izkušnje in spoznanja, pridobljena med poglobljenim procesom strateške preobrazbe sodelujočih podjetij, ki poteka pod okriljem agencije. Okrogla miza bo v ponedeljek, 5. junija 2023, ob 11.00 uri, v Kosovelovi dvorani Cankarjevega doma, v sklopu mednarodne inovacijske konference ISPIM.

Ljubljana letos gosti vodilno mednarodno inovacijsko konferenco ISPIM 2023 na temo "Inovacije in krožno gospodarstvo." Konferenca bo med 4. in 7. junijem 2023 v Ljubljani v Cankarjevem domu, na njej bodo prisotni svetovno priznani strokovnjaki za upravljanje inovacij. Raziskovalci, menedžerji, poslovni in mnenjski voditelji bodo delili poglede na inovacijsko dejavnost ter predstavili primere uspešnih inovacijskih praks, izzivov in izsledkov najnovejših raziskav s tega področja iz celega sveta.

SPIRIT Slovenija je eden od slovenskih partnerjev konference. Na okrogli mizi, ki jo bo vodila dr. Andreja Rejc Buhovac, članica skupine strokovnjakov na SPIRIT Slovenija, bodo o izkušnjah v procesu strateškega preoblikovanja na okrogli mizi govorili predstavniki podjetij Beti, d. d., EFOS, d. o. o., Lotrič Metrology, d. o. o. in Solve-X, d. o. o.

Dodatne informacije in prijave

SPIRIT Slovenija v okviru Enotne točke za trajnostno in krožno transformacijo gospodarstva izvaja ukrepe za podjetja, ki so del Celovitega strateškega projekta za razogljičenje Slovenije preko prehoda iz linearnega v krožno gospodarstvo. Več o tem.



Nazaj