Ogled dobrih poslovnih praks v podjetju Chipolo d.o.o.

Ogled dobrih poslovnih praks v podjetju Chipolo d.o.o.

30. 05. 2023

Chipolo d.o.o., Gabrsko 12, Trbovlje

Datum: 30. maj 2023, ob 10.00 uri

Vabljeni na ogled dobrih poslovnih praks v podjetje Chipolo d.o.o., Gabrsko 12, Trbovlje v torek, dne 30. maja 2023.

Ste kdaj pomislili, da za iskanje založenih ali izgubljenih predmetov letno porabite kar dva dni in pol?! Tako sliko razkriva statistika, ob tem pa moramo dodati stroške, ki nastanejo za zamenjavo izgubljenih oziroma založenih predmetov.

Ekipa Chipola te probleme rešuje s pametnim in dizajnerskim obeskom, ki uporabniku pomaga najti založene stvari, kot so ključ]; denarnice, računalnik ali torbice.

Trboveljska ekipa svoje obeske za razliko od konkurence, čigar izdelki prihajajo s Kitajske, izdeluje v Sloveniji. Ekipa Chipola je po izjemnem uspehu na platformi Kicicstarter - zastavljeni cilj 15.000 ameriških dolarjev so doseglji v vsega 17 urah, številka pa se je nato ustavila pri 297.000 dolarjih - že razširila svojo ponudbo pametnih sledilnikov.

Leta 2014 in 2016 je bilo podjetje Chipolo (predhodno Geatronik) finalist za naziv Slovenski Start:up leta!

Na ogledu vas bo spremljal ustanovitelj, lastnik in direktor podjetja g. Primož Zelenšek, ki nam bo več povedal o samem podjetju, njegovih začetkih in ciljih.

Program dogodka:

Dne 30. maja 2023, ob 10.00 uri se dobite pred zgradbo bivše Iskre, Gabrsko 12, Trbovlje. Ker je stiska za parkiranje pri objektu, kjer je sedež podjetja velika, se poskusite organizirati tako, da se pripeljete še s kom drugim. Z Gostilno Račič so se dogovorili, da vam ta dan omogočijo uporabo 10 parkirnih mest, od koder pa greste do Chipola peš.

Udeležba na dogodku je brezplačna!

Prijave sprejemajo do 29. 5. 2023 oz. do zapolnitve mest.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj