Od ideje do produkta - »Spodbujanje podjetniške kulture in povečevanje podjetniške dejavnosti«

Od ideje do produkta - »Spodbujanje podjetniške kulture in povečevanje podjetniške dejavnosti«

12. 06. 2023

zelena dvorana Obrtniškega doma, Staničev trg 1, Koper

Datum: 12. junij 2023, od 10.00 do 12.00 ure

SPOT svetovanje obalno-kraške regije vabi na brezplačen dogodek z naslovom: Od ideje do produkta - »Spodbujanje podjetniške kulture in povečevanje podjetniške dejavnosti«, ki bo potekal v ponedeljek 12. junija 2023, ob 10.00 uri v zeleni dvorani Obrtniškega doma, Staničev trg 1, Koper.

Svoje znanje in izkušnje, tako iz startup sveta kot iz sveta večjih podjetij bo z vami delil Rok Colarič - ustanovitelj podjetja, ki je na globalni trg lansiral Sleepy Bottle, napravo za pripravo svežega adaptiranega mleka za otroke v nekaj sekundah.

Glavni cilj dogodka:

  • seznanitev udeležencev s preprostimi usmeritvami in nasveti za optimiziranje svoje poslovne ideje in kako poslovno idejo uresničiti
  • predstavitev ugodne možnosti financiranja projektov ali financiranja tekočega poslovanja preko Primorske hranilnice Vipava

Predavatelj: Rok Colarič ima izkušnje na področju raziskave trgov, izdelave in izvedbe predstavitev. Zna oceniti tržni potencial projektov, snovati inovativne projekte oziroma produkte in prototipirati ter pripraviti finančne projekcije. Pozna svetovne baze intelektualne lastnine, na podlagi katerih ugotavlja obstoječe stanje intelektualne lastnine, pripravljal je tudi patentne dokumentacije. Spozna se na pridobivanje investicij, lansiranje izdelka na domačem in tujih trgih. Rok v vsaki težavi vidi že rešitev in tudi poslovno priložnost.

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Obvezne so predhodne prijave do 8. 6. 2023 preko spletne prijavnice.



Nazaj