Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! 2023

Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! 2023

24. 11. 2023

Kristalna palača (Kongresna dvorana), Ljubljana

Datum: 24. november 2023, od 18.00 do 0.00 ure

Kje preživeti petek, 24. novembra? Če razvijate oziroma vodite svoj posel, potem si ne morete zamisliti boljšega kraja kot je Kristalna palača v Ljubljani.

Na ta dan bodo namreč v družbi uspešnih slovenskih (mladih) podjetnikov razglasili zmagovalca izbora Mladi podjetnik 2023 ter se nato podružili ob pogostitvi ter pijači.

Vabljeni na dogodek Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!, ki bo tudi letos po petih letih odlična priložnost za pridobivanje novih idej, znanj in poznanstev.

Dogajanje se bo odvijalo v Ljubljani; dogodek organizirajo v Kristalni palači v BTC. Poleg priložnosti za druženje boste imeli možnost prisluhniti mnogim navdihujočim zgodbam, manjkalo pa ne bo tudi tekmovanja v obliki kratkih predstavitev (angl. pitch), ki bodo odločile o zmagovalcu izbora Mladi podjetnik leta 2023!

Med predavatelji bodo gostje iz mladih, uspešnih slovenskih podjetij. Iz prve roke boste slišali njihove izkušnje in odzive na reševanje izzivov, povezanih s področji, s katerimi se slej ko prej sreča vsako mlado podjetje. Zastopane bodo različne industrije, od računalništva do financ, logistike, programske opreme in hrane. Za vsakega se bo torej našla zanimiva tema za širjenje obzorij.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijaveNazaj