Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi na športno-poslovno konferenco - »Poslovne priložnosti v Sloveniji«

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi na športno-poslovno konferenco - »Poslovne priložnosti v Sloveniji«

02. 11. 2022 - 04. 11. 2022

Grand hotel Union, Ljubljana

Datum: od 2. do 4. novembra 2022

Prestižna mednarodna športna tekmovanja kot je »Evropsko prvenstvo v rokometu za ženske 2022 (Women's EHF EURO 2022)« imajo velik potencial za povezovanje, nove poslovne priložnosti in predstavljajo možnosti za spoznavanje novih mednarodnih tržišč.

Javna agencija SPIRIT Slovenija vas vabi, da se prijavite na veliko športno-poslovno konferenco: »Poslovne priložnosti v Sloveniji«, ki bo potekala od 2. do 4. novembra 2022, v Grand hotelu Union, v Ljubljani, pred začetkom največjega spektakla v ženskih športih v zgodovini Slovenije »Evropskega prvenstva v rokometu za ženske 2022«.

Zadnji rok za prijavo je 27. oktober 2022. Število udeležencev je omejeno!

Več informacij o prijavi in možnostih sodelovanja je dosegljivih na spletni strani: https://conference.playwithheart.eu/.

Še posebej vabljena podjetja iz industrijskih področij: Energetika, Trajnostni razvoj, Nove tehnologije, Ekologija, Finančni sektor ter Blockchain tehnologije v bančništvu in financah.

Na športno-poslovni konferenci »Poslovne priložnosti v Sloveniji« se bomo posvetili razvojnim trendom in priložnostim poslovanja v omenjenih sektorjih, posebej pa bomo poudarili področje povezovanja športa in gospodarstva ter krepitev vloge žensk.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite.



Nazaj