Javni poziv za koprodukcijo inovativnih projektov, ki povezujejo intermedijsko umetnost, tehnologijo in gospodarstvo

12. 01. 2021

Vir in informacije: PiNA, 23. 12. 2020, www.pina.si

V sklopu mreže RUK objavljajo javni poziv za koprodukcijo inovativnih projektov, ki povezujejo intermedijsko umetnost, tehnologijo in gospodarstvo.

Predmet javnega poziva za koprodukcijo je sofinanciranje inovativnih projektov na področju u povezovanja intermedijskih umetnosti s tehnologijo in gospodarstvom, ki jih bodo v letu 2020-2021 izvedle nevladne organizacije in/ali posamezni avtorji, ki delujejo na področju intermedijskih umetnosti.

Izbrani prijavitelji bodo svoje projekte razvijali v sodelovanju z nami, z Delavskim domom Trbovlje in s Kulturno izobraževalnim društvom KIBLA, v sklopu obstoječih laboratorijev in posameznih podjetij.

Predvidena vrednost razpoložljivih sredstev, namenjenih za poziv, je 25.800,00 evrov.

V letu 2021 bodo izbrani 3 projekti. Prijavitelj lahko zaprosi za največ 8.600,00 evrov.

Rok za oddajo prijav je 15. februar 2021.

Prijave: Prijave morajo biti poslane po priporočeni pošti ali neposredno predložene na naslov Zavod za kulturo Delavski dom Trbovlje, Trg svobode 11a, 1420 Trbovlje, ali preko elektronske pošte na naslov: razpis@dd-trbovlje.si najkasneje do 15. februarja 2021. Pošiljka mora biti poslana oziroma izročena v zaprti kuverti ali elektronski obliki s pripisom »Poziv za koprodukcijo«.

Dodatne informacije: Kontaktna oseba za dodatne informacije ali pojasnila: Katarina Prosenc, e-pošta: razpis@dd-trbovlje.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj