Mreženje podjetnikov in oglede dobrih praks na 52. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti, Celje

09. 08. 2019

Datum: 12. september 2019

Kraj: Mednarodni obrtni sejem Celje, Dečkova cesta 1, Celje

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske v sklopu projekta SPOT svetovanje Gorenjska vabi na Mreženje podjetnikov in oglede dobrih praks na 52. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti, ki bo v četrtek dne, 12. septembra 2019 v Celju.

V ta namen SPOT svetovanje Gorenjska organizira priložnost za mreženje, povezovanje in  oglede dobrih praks ter podjetnikom/podjetnicam z območja Gorenjske nudi skupen brezplačen organiziran prevoz in vstopnice za sejem. Odhod avtobusa bo ob 7:30 uri na sedežu RAGOR-ja, Spodnji Plavž 24e, Jesenice. Možnost vstopa na avtobus tudi v Radovljici in Kranju. Vaše prijave pošljite do vključno 30. 8. 2019 na e-naslov: dina@ragor.si z naslednjimi podatki: ime in priimek udeleženca, naziv podjetja, dejavnost podjetja, e-naslov in kontaktni telefon. Predviden prihod na Jesenice ob 19:00.

Na sejmu se boste lahko udeležili tudi Mednarodnega poslovnega srečanja z naslovom »Uspešno v Sloveniji«, s pričetkom ob 10:00 uri v Modri dvorani celjskega sejmišča. Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je obvezna samostojna predhodna prijava do 9. 9. 2019 na spletni strani: https://successful-in-slovenia.b2match.io/.

Mednarodno poslovno srečanje ponuja priložnost malim in srednje velikim podjetjem za promocijo podjetja, povezovanje, mreženje, pridobitev novih poslov, možnost novih poslovnih priložnosti, izmenjavo izkušenj in razvijanje idej o novih projektih ter navezovanje stikov za izvedbo le-teh s tujimi podjetji iz regije Alpe Adria.

Za mednarodno poslovno srečanje (B2B) se je potrebno posebej prijaviti preko zgoraj navedenega linka. 

Več o dogodku 

Prijava: Prijave pošljite po elektronski pošti: dina@ragor.si z nazivom podjetja, imenom in priimkom udeleženca ter elektronsko pošto ali pokličite po telefonu na (04) 581-34-19.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj