Brezplačna delavnica - »Moč namena pri zagotavljanju osebnega zadovoljstva in poslovne uspešnosti«, Koper

16. 07. 2019

Datum: 24. julij 2019, ob 9. uri

Kraj: Študentski center Univerze na Primorskem (Velika predavalnica / pritličje), Čevljarska 27, Koper

UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2018 in 2019 »SIO 2018-2019« organizira brezplačno delavnico za inovativne potencialne podjetnike (inovativne posameznike, dijake, študente, pedagoške delavce, raziskovalce), nova in obstoječa podjetja s potencialom hitre rasti »start up«.

Program dogodka je usmerjen v ozaveščanje udeležencev o programu »SIO 2018-2019 ter osebnemu in profesionalnemu razvoju podjetnika, skozi konkretne podjetniške pobude udeležencev.

Na delavnici bodo odgovorili na vprašanja zakaj in kako prepoznavanje in razumevanje širšega namena našega delovanja, pripomore k motiviranosti, ohranjanju fokusa ter visoke storilnosti podjetnika ter po drugi strani kako uravnavati naše zadovoljstvo in dobrobit v ožjih in širših družbenih odnosih.

Namen delavnice je predstaviti metode samospoznavanja ter izčiščenje lastnega poslanstva oziroma namena podjetniškega delovanja in ustvarjanja udeležencev. S tem spoznanji bodo udeleženci delavnice v življenju lažje dosegali osebno in poslovno dobrobit.

Program dogodka: 

09.00 - 09.30

Predstavitev programa SIO 2018 - 2019 in podpornega podjetniškega okolja UIP Univerzitetnega inkubatorja Primorske, Blaž Ćeklić

09.30 - 11.00

Osebni in profesionalni razvoj podjetnika, Danijel Bandelj

11.00 - 11.15

Odmor za mreženje med udeleženci

11.15 - 12.00

Delo v skupinah

Organizator si dopušča pravico zamenjave vsebine ali predavatelja v primeru višje sile.

Moderatorka: Lara Pirc, Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske d.o.o.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijavite se lahko na e-naslovu: lara.pirc@uip.si.

Dodatne informacije: Dodatna vprašanja pošljite na e-naslov: lara.pirc@uip.si.

 

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj