Posodobite vaše podatke v bazi Sloexport

Posodobite vaše podatke v bazi Sloexport

Posodobite vaše podatke v bazi Sloexport

30. 09. 2015

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija tudi letos izvaja ažuriranje podatkovne zbirke SloExport - najobsežnejšega spletnega kataloga slovenskih izvoznikov.

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija  tudi letos izvaja ažuriranje podatkovne zbirke SloExport - najobsežnejšega spletnega kataloga slovenskih izvoznikov.

Za večjo ažurnost podatkov vas prosimo, da preverite predstavitveno kartico vašega podjetja preko povezave: http://anketa.sloexport.si, vpišete morebitne spremembe in potrdite verodostojnost vnesenih podatkov. V kolikor ste pozabili ali izgubili uporabniško ime, nam pišite na sloexport@gzs.si.

V letošnjem letu smo v podatkovni bazi izpeljali več sprememb, zato vas prosimo, da vprašalnik skrbno pregledate in vnesete morebitne popravke. Kot novost pa smo v letošnjem letu uvedli opis podjetja s ključnimi tehnološkimi in tržnimi ključnimi besedami. Za večjo prepoznavnost vašega podjetja vam ponujamo tudi brezplačno objavo logotipa, ki se bo prikazal na vseh izpisih podatkov o podjetju.

Vpis in ažuriranje podatkov vašega podjetja v katalogu SloExport sta BREZPLAČNA.

Dodatne informacije: Za pomoč pri ažuriranju podatkov smo vam na voljo vsak delovni dan med 8.00 in 16.00 uro na telefonski številki: (01) 58 98 000 ali preko e-pošte: sloexport@gzs.si.

Nazaj