Mini Seedcamp Ljubljana

Mini Seedcamp Ljubljana

01. 07. 2014

Datum: 19. september 2014, od 7.00 do 23.55 ure

Kraj: Tehnološki park Ljubljana

Odprte so prijave za Mini Seedcamp Ljubljana, ki bo 19. septembra 2014 v Tehnološkem parku v Ljubljani v organizaciji Netokracije in iniciative Start:Up Slovenija.

Startupi izbirajo med dvema načinoma prijave:

Rok za prijavo je 1. september 2014! Startupe, ki se bodo predstavili na dogodku, izbira Seedcamp.

Kaj lahko pričakujete na Mini Seedcampu Ljubljana?

MINI Seedcamp je enodnevni dogodek, na katerem se srečajo startupi in mentorji iz vse Evrope, organizira pa ga londonski pospeševalnik Seedcamp ob pomoči lokalnih partnerjev. Startupi ‘pitchajo’ svoje projekte, nato sledijo ‘ena-na-ena’ mentoriranja.

Cilj dogodka je povezati ekipe z osebami, ki jim lahko s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo pri bodočem delu.

Končni cilj je seveda najti startupe, v katere bo Seedcamp investiral, kot je Zemanta in kot sta bila Vox.io in Oust.me.

Lokalni slovenski finalisti bodo povabljeni na novembrski Seedcamp Week v Berlinu, kjer bo pospeševalnik tudi razglasil startupe, v katere želi investirati.

Vodilni ponudnik mikroinvesticij v Evropi

Seedcamp je eden največjih mednarodnih ponudnikov semenskega kapitala na svetu ter vodilni v Evropi za mikroinvesticije in mentorski program. Začetki segajo v leto 2007, danes pa združujejo skoraj 90 evropskih najobetavnejših zagonskih podjetij. Zmagovalci MINI Seedcampa bodo povabljeni na Seedcamp Week v Berlin novembra, kjer bodo preživeli 3 dni v družbi več kot 150 mentorjev. Takrat bo tudi znana Seedcampova končna odločitev glede investicije.

Seedcamp je podprt z odlično ekipo in skupino vlagateljev, ki investirajo v približno 20 zagonskih podjetij letno. Podjetjem ponujajo semensko financiranje, trimesečno najemnino pisarniških prostorov v Google Campusu v Londonu, tedenske sestanke s timom, 4-tedensko mentorsko turnejo po ZDA in ostale storitve v vrednosti 150.000 evrov. Investicije znašajo od 25.000 do 50.000 evrov v zameno za 5- ali 8–10% delež v podjetju.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj