Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

24. 06. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-jun-26

Belgijsko podjetje dejavno na področju notranje arhitekture in oblikovanja za trgovino-v trgovinah in t.i. show-roomih mednarodnih blagovnih znamk, išče nove dobavitelje s področja tesarstva.

EEN-jun-27

Danski proizvajalec patentirane tehnologije industrijskih čistilnih strojev s kompaktnim suhim ledom išče dobavitelja, ki ima možnosti valjanja, krivenja in vrtanja v nerjaveče jeklo ter dela z elektroniko - PLC kontrolo.

EEN-jun-28

Nemško podjetje ponuja zastopanje tujih podjetij v Nemčiji za avtomobilsko opremo in okolju prijaznim izdelkom.

EEN-jun-29

Belgijsko podjetje, distributer barv in izdelkov za notranjo opremo, je lansiralo svojo lastno blagovno znamko barv. Podjetje je hkrati tudi trgovec na debelo za parkete in lesene talne obloge ter je zainteresirano za morebitne nove dobavitelje.

EEN-jun-30

Belgijsko podjetje specializirano na področju rastlinskih izvlečkov za kozmetično in farmacevtsko industrijo, katere cilj je nadomestitev naftnih derivatov in silikonov, išče morebitne nove dobavitelje, kot tudi priložnosti za podizvajalce.

EEN-jun-31

Podjetje iz Romunije, specializirano za inženirske dejavnosti (geološki projekti) in tehnično svetovanje, želi postati zastopnik na področju toplotnih črpalk.

EEN-jun-32

Poljsko podjetje, specializirano za proizvodnjo ključavnic, tečajev in drugih kovinskih izdelkov za področje telekomunikacij in pohištvene industrije, je zainteresirano postati distributer za podobne izdelke.

EEN-jun-33

Francoski proizvajalec specializiranih dodatkov za čevlje, ponuja svoje storitve kot podizvajalec proizvajalcem čevljev v evropskih državah.

EEN-jun-34

Poljski proizvajalec otroškega spalnega pohištva išče trgovce na debelo in trgovine z otroško  opremo in pohištvom iz Romunije, Madžarske, Bolgarije, Slovenije, Slovaške, Češke, Hrvaške, Litve, Latvije in Estonije. Podjetje je želi skleniti sporazum o distribuciji.

EEN-jun-35

Irsko podjetje specializirano za outsourcing rešitve za podjetja, ki želijo vstopati ali se razvijati na irskem trgu, išče poslovne partnerje za promocijo svojih storitev na mednarodnih trgih.

EEN-jun-36

Švedsko podjetje izdeluje pletena oblačila. Za kolekcijo tankih volnenih pletenin iščejo partnerja za vzpostavitev proizvodnega sporazuma. Povpraševanje je v prvi vrsti usmerjeno v Turčijo, vendar svojo ponudbo pošljejo lahko tudi proizvajalci iz drugih držav.

EEN-jun-37

Italijansko podjetje specializirano za proizvodnjo plutovinastih zamaškov za steklenice za vino in žgane pijače, išče partnerje za komercialne in distribucijske sporazume. Podjetje išče tudi vinarje, ki so za izdelke zainteresirani v smislu proizvodnega sodelovanja.

EEN-jun-38

Romunsko podjetje, specializirano na področju varnostnih sistemov, za stanovanjske, institucionalne, industrijske in poslovne aplikacije, kot tudi integrirane rešitve za zagotavljanje varnosti, je pripravljeno za distribucijo/zastopanje izdelkov tuji proizvajalci varnostnih sistemov na romunskem trgu.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj