Vabilo podjetjem za udeležbo na sejmu v Györu, Madžarska

Vabilo podjetjem za udeležbo na sejmu v Györu, Madžarska

01. 06. 2010

Datum: 10. do 14. junij 2010

Kraj: Györ, Madžarska

Organizator sejma GYŐRI VASAR v Gyoru, Madžarska ponuja za Veleposlaništvo RS na Madžarskem brezplačen razstavni prostor. Omenjeni razstavni prostor je namenjen prestavitvi slovenskega gospodarstva, kulture in turizma. Sejem v Györu, ki bo potekal od 10. do 14. junija 2010 je eden najpomembnejših sejmov v Zahodno – podonavski regiji, v bližini slovaške in avstrijske meje in bo letos že dvajsetič odprl svoja vrata.

Sejem združuje različne dogodke v enem: (AGRORAAB - sejem kmetijstva in živilske industrije, ÉLETTÉR- sejem gradbeništva in spremljajočih dejavnosti, GYŐRI ÁLTALÁNOS VÁSÁR- splošni sejem). Sejem je namenjen predstavitvi dejavnosti s področja, gradbeništva, notranjega dizajna, informatike, strojev, prehrambene industrije, potrošnega blaga, higiene in dobrega počutja, kmetijstva, sadjarstva, gozdarstva, embalaže, shranjevanja in hlajenja.

Za vsa slovenska podjetja, ki bodo nastopila v okviru stojnice bo v primeru interesa v času sejma Veleposlaništvo Republike Slovenije v Budimpešti organiziralo poslovna srečanja s tujimi podjetji. Vse stroške, ki so povezani z udeležbo na sejmu krijejo podjetja sama.

Dodatne informacije: Veleposlaništvo RS v Budimpešti, Kontaktna oseba: Ksenija Škrilec, Tel: 0036 1 438 56 16, E-mail: ksenija.skrilec@gov.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj