Korejsko-slovensko poslovno srečanje ob obisku korejske gospodarske delegacije

Korejsko-slovensko poslovno srečanje ob obisku korejske gospodarske delegacije

01. 06. 2010

Datum: 16. junij 2010

JAPTI in Ministrstvo za gospodarstvo v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve, Uradom predsednika države in Gospodarsko zbornico Slovenije ter Korejsko agencijo za promocijo trgovine in investicij (KOTRA) organizirajo poslovno konferenco in srečanje slovenskih in korejskih gospodarstvenikov. V sredo, 16. junija 2010, bo potekalo celodnevno srečanje med slovenskimi in korejskimi gospodarstveniki. Plenarnemu delu bodo sledili individualni sestanki med gospodarstveniki.

Vabimo vas, da se dogodka udeležite in izkoristite priložnost za širitev vašega poslovanja s korejskim gospodarstvom. Predstavništvo KOTRA iz Dunaja nam je posredovalo preliminarni seznam korejskih podjetij s podrobnimi opisi vseh sodelujočih korejskih podjetij. Čeprav se bo seznam verjetno še dopolnjeval in spreminjal, pa trenutni kaže na to, da se bodo delegaciji poleg nekaterih pomembnih podjetij kot so Hyundai (avtomobilska industrija), LG Electronics (širokopotrošni elektronski izdelki), POSCO (vse vrste jekla in jeklenih izdelkov), KORAIL (državne železnice) idr. pridružila tudi taka,  ki iščejo uvoznike – zastopnike za svoje izdelke in storitve iz naslednjih področij: gradbeni stroji in mehanizacija, stroji in orodja za kovinsko predelovalno industrijo, elektronika in telekomunikacijska oprema in izdelki, medicinski pripomočki in oprema, gradbeni materiali (kovinski izolirani paneli – sendvič plošče in akrilni dodatki za talne površine), industrijski ventili, težka industrija, načrtovanje, izgradnja in upravljanje industrijskih ter energetskih objektov, ročne ure, plastične folije, materiali za pohištveno industrijo (PVC folije in plošče) in drugo.

Okvirni program:

9:00 – 9:30

registracija udeležencev

9:30 – 10:30

uvodni nagovori in predstavitve

  • poslovno in investicijsko okolje – Koreja, KOTRA
  • poslovno in investicijsko okolje – Slovenija, JAPTI

od 11.00

»match-making« med slovenskimi in korejskimi gospodarstveniki

Program dogodka in seznam korejske poslovne delegacije še nista dokončno oblikovana, zato prosimo, da ju preverjate v prilogah na spletni strani dogodka: www.gzs.si/slo/storitve/49333.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijave: Vašo prijavo pričakujejo najkasneje do 8.6.2010 (prijavnica je v priponki, oziroma na spletni strani: www.gzs.si/slo/storitve/49333).

Dodatne informacije: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), Kontaktna oseba: Marko Jare, Tel: (01) 58 98 164, E-mail: Marko.Jare@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj