Brezplačna delavnica - »EKO INOVACIJE - ISKANJE IDEJ ZA RAZVOJ IN PRIHODNOST«, Ptuj

Brezplačna delavnica - »EKO INOVACIJE - ISKANJE IDEJ ZA RAZVOJ IN PRIHODNOST«, Ptuj

17. 06. 2014

Datum: 18. junij 2014, od 10.00 do 11.45 ure

Kraj: v prostorih Izobraževalnega centra OOZ Ptuj, Vošnjakova 13, Ptuj

Brezplačna delavnica z naslovom: »EKO INOVACIJE - ISKANJE IDEJ ZA RAZVOJ IN PRIHODNOST« bo potekala 18. junija 2014, od 10.00 do 11.45 ure v prostorih Izobraževalnega centra OOZ Ptuj, Vošnjakova 13, Ptuj.

Vsebina: Prikaz učinkovitega, sistematičnega in strukturiranega, kreativnega, sodelovalnega in nekonfliktnega razmišljanja v praksi. Prav tako bodo predstavljeni inovacijski sistemi in modeli; menedžment inoviranja; vrednotenje inovacijskih procesov; skupinsko delo in vodenje ekip med inovacijskim postopkom; trendi inoviranja; ter  primeri dobrih praks in študije primera. V drugem delu delavnice bo poudarek na okoljskem menedžmentu in primerih dobrih praks iz Madžarske.

Ciljne skupine: Delavnica je namenjena vsem, ki želite izboljšati svoje razmišljanje in delovanje v podjetju, instituciji ali pri iskanju novih poslovnih priložnosti; spoznati orodje Šest klobukov razmišljanja v praksi in izvedeti več o de Bonovih orodjih paralelnega in lateralnega razmišljanja za ljudi v podjetjih / timih; iskati in razvijati nove ideje na področju eko inovacij in se seznaniti z menedžmentom inoviranja in okoljskim menedžmentom.

Program

Izvajalec:

  • mag. Nastja Mulej, edina licencirana treneka deBonovih metod razmišljanja
  • dr. Imre Farkas, svetovalec iz Madžarske

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Obvezna je predhodna prijava z e-prijavnico ali na e-naslov: lidija.majcen@stajerskagz.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj