Slovenski izvozni dan, Ljubljana

Slovenski izvozni dan, Ljubljana

17. 06. 2014

Datum: 20. junij 2014, med 9.00 in 13.00 uro

Kraj: v Kongresni dvorani Kristalne palače BTC, Ljubljana

Organizatorja: Revija Start up Kapital in Slotur - slovensko turški poslovni klub

Partnerji projekta: Spirit Slovenija - oddelek za internacionalizacijo; Nova Ljubljanska banka d.d.; SID - Prva kreditna zavarovalnica d.d. in drugi

Vas zanima kako uspešno poslovati na tujih trgih? Kako vam lahko pri tem pomaga gospodarska diplomacija, kje dobiti nepovratna sredstva za nastope na tujih trgih, kako do denarja za kreditiranje izvoznih poslov, kako se zavarovati pred valutnimi tveganji ter kako zavarovati terjatve v tujini? Pridružite se 20. junija 2014 na Slovenskem izvoznem dnevu v Kongresni dvorani Kristalne palače BTC med 9.00 in 13.00 uro.

Dogodek je namenjen podjetjem, ki že izvažajo na določene trge in podjetjem, ki se šele pripravljajo za prodor na tuje trge.

Predstavili bodo pomoč slovenskih državnih inštitucij in tudi drugih, ki nudijo podporo izvoznemu gospodarstvu. S pomočjo partnerjev bodo predstavili tudi možnosti za pridobitev izvoznih kreditov, kako se zavarovati pred valutnimi tveganji in pred neplačniki.

Program

Po dogodku bodo strokovnjaki na voljo udeležencem za individualno svetovanje.

Prijave: Udeležba je brezplačna! Obvezna je prijava na e-mail: info@slotur.com. Rok za prijavo je 18. junij 2014 oz. do zasedenosti dvorane. Na prijavi navedite ali se boste udeležili celotnega dogodka in tudi ali vas zanima individualno svetovanje na info točkah.

Vsi udeleženci dogodka boste brezplačno prejeli tudi posebno prilogo revije Start up Kapital Izvozni trgi.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj