Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

17. 06. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-jun-11

Špansko vodilno podjetje, specializirano za proizvodnjo otroške posteljnine, otroškega perila in pohištva, nudi storitve distribucije. Potencialni partner mora biti nekdo, ki se ukvarja z dopolnilnimi otroškimi proizvodi, kot so otroški vozički, posteljice in zibelke, ki se prodajajo po istih distribucijskih poteh. Podjetje ima dve lastni blagovni znamki, vsi njihovi izdelki so izdelani v Španiji.

EEN-jun-12

Madžarsko podjetje, ki se ukvarja z veleprodajo rezervnih delov za avtomobile, želi biti trgovec ali trgovski posrednik avtomobilskih rezervnih delov.

EEN-jun-13

Ciprsko podjetje, ki se ukvarja z maloprodajo oblačil in obutve, ponuja svoje posredniške storitve na Bližnjem vzhodu. Podjetje išče tudi dobavitelje in proizvajalce oblačil in obutve znotraj in izven Evrope.

EEN-jun-14

Francosko podjetje, specializirano za morske in naravne sestavine za B2B prodajo ima edinstveno strokovno znanje in izkušnje pri pridobivanju in pridelavi naravnih sestavin za uporabo v prehrani, nutracevtiki, kozmetiki in krmilih. Podjetje išče poslovne partnerje v prehrambeni in nutracevtski industriji. Obstaja možnost vzajemne proizvodnje.

EEN-jun-15

Angleško podjetje se ukvarja s pridobivanjem in analiziranjem potrošniških trendov in jih prodaja kot tržne raziskave. Posamezniki, katerih podatki so v raziskavah uporabljeni, so tudi finančno nagrajeni. Podjetje si želi skupnih vlaganj ali finančnih sporazumov.

EEN-jun-16

Malteško podjetje, ki je postalo center odličnosti za izdelavo kalupov in stiskalnega orodja, si želi partnerstva z evropskimi podjetji, ki jim lahko dostavi modelne podstavke.

EEN-jun-17

Romunsko podjetje, ki je specializirano za distribucijo široke palete športnih izdelkov, nudi svoje storitve kot distributer.

EEN-jun-18

Nemško podjetje, specializirano za razvoj, proizvodnjo in distribucijo elektronskih sistemov za transportno industrijo (železnice, tramvaji, avtobusi), želi prevzeti storitve in prodajo tehničnih izdelkov in storitev transportne industrije.

EEN-jun-19

Grška družba, ki ima vodilni položaj v maloprodaji športa in športne medicinske opreme, je specializirana za maloprodajo tekaške, pohodniške, vadbene in športne obutve. Družba si želi komercialnih in franšiznih sporazumov.

EEN-jun-20

Podjetje iz Srbije, specializirano za predelavo lesa, išče partnerje, ki bi bili zainteresirani za nakup dela njihovega podjetja.

EEN-jun-21

Italijanska potovalna agencija, organizator potovanj iz Sardinije, nudi svoje storitve tujim organizatorjem potovanj in strokovnjakom turistične industrije.

EEN-jun-22

Poljsko podjetje, specializirano za izdelavo drsnih vrat in pohištva po meri, išče pohištvene dodatke, ki jih lahko vključi v svojo ponudbo.

EEN-jun-23

Ciprsko podjetje, specializirano na debelo in drobno z gradbenimi materiali (les, gradbeni material, sanitarna oprema, strojna oprema itd), išče dobavitelje v Evropi.

EEN-jun-24

Angleško podjetje ponuja storitve posrednika in predstavnika različnih panog, vključno z energetiko, trgovino na drobno in debelo, strokovnimi storitvami, transportom in logistiko, proizvodnjo in gradbeništvom, ponuja trgovsko posredniške storitve evropskim podjetjem.

EEN-jun-25

Poljsko podjetje, ki deluje v avtomobilskem sektorju, ponuja svoje trgovsko posredniške storitve. Ponudba podjetja vključuje: opravljanje tehničnih remontov, servisnih del in popravila storitev na motorna vozila.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj