Brezplačni seminar - »Kako poslovati z Jaroslavljem v Ruski federaciji« in izhodna gospodarska delegacija v Jaroslavelj, Ruska federacija

Brezplačni seminar - »Kako poslovati z Jaroslavljem v Ruski federaciji« in izhodna gospodarska delegacija v Jaroslavelj, Ruska federacija

10. 06. 2014

Datum in kraj:

  • Seminar: 26. junij 2014, ob 13.00 uri, v velika sejni sobi Generalnega sekretariata Vlade RS na Gregorčičevi 27 v Ljubljani
  • Izhodna gospodarska delegacija: od 21. do 24. septembra 2014, Jaroslavelj, Ruska federacija

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj z Društvom Slovenija Rusija, Veleposlaništvom Ruske federacije in Vlado Jaroslaveljske regije organizira brezplačni seminar z naslovom: »Kako poslovati z Jaroslavljem v Ruski federaciji«, ki bo v četrtek, 26. junija 2014, ob 13.00 uri v veliki sejni sobi Generalnega sekretariata Vlade RS na Gregorčičevi 27 v Ljubljani ter izhodno gospodarsko delegacijo v Jaroslavelj v času od 21. do 24. septembra 2014.

Seminar je namenjen slovenskim podjetjem, ki bi želela poslovati na trgu Ruske federacije še posebej v regiji Jaroslavelj oziroma okrepiti svoje obstoječe delovanje na trgu Ruske federacije oziroma v regiji Jaroslavelj. Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Vlada Jaroslaveljske regije namreč na podlagi skupnega memoranduma o sodelovanju omogočata institucionalno podpro podjetjem pri prodoru na slovenski in jaroslaveljski trg, javna agencija SPIRIT Slovenija pa namerava v času priprav na gospodarsko delegacijo v Jaroslavelj pospeševati promocijo slovenskih podjetij, njihovo povezovanje v funkcionalne konzorcije zaradi njihovih poslovnih priložnosti tako doma kot v Jaroslaveljski regiji, pripravi skupinskih promocijskih predstavitev podjetij zaradi učinkovitejših b2b razgovorov na poslovni konferenci skupaj z jaroslavlejskimi podjetji ter pripravi promocijskega kataloga članov gospodarske delegacije v angleškem in ruskem jeziku.

Predviden program seminarja

SPIRIT Slovenija vabi vsa zainteresirana slovenska podjetja, ki jih zanima udeležba na seminarju, predvsem pa podjetja iz gradbeništva (lesno-predelovalna industrija), gradbenega inženiringa, IKT, farmacevtske industrije (predvsem proizvodnja instrumentov in aparatur), avtomobilske industrije in turizma, da svoj interes potrdijo z elektronsko prijavnico najkasneje do 23. junija 2014.

Udeležba na seminarju je brezplačna.

Podjetja, ki se želijo udeležiti izhodne gospodarske delegacije vabimo, da potrdijo svojo udeležbo na spletnem naslovu: http://www.izvoznookno.si/Vsebina/Prijavnica.aspx?id=46 do najkasneje 27. 6. 2014. Cena udeležbe za pravočasno prijavljena podjetja je 750 €, kar vključuje letalsko vozovnico na relaciji Ljubljana - Moskva - Ljubljana, lokalni prevoz z avtobusom, tri nočitve z zajtrkom v hotelu Ring Premier Hotel**** v Jaroslavlju: http://ringhotel.ru/en/, vizo za Rusko federacijo. Vse organizacijske stroške krije javna agencija SPIRIT Slovenija.

Predvideni program izhodne gospodarske delegacije

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: ga. Tanja Drobnič, Tel: (01) 5891 894, e-pošta: tanja.drobnic@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj