SPIRIT Slovenija vabi k prijavi inovacij v okviru 9. Slovenskega foruma inovacij

SPIRIT Slovenija vabi k prijavi inovacij v okviru 9. Slovenskega foruma inovacij

03. 06. 2014

Vir in informacije: www.foruminovacij.si, 21. 5. 2014

SPIRIT Slovenija, javna agencija je začela z zbiranjem prijav inovacij za predstavitev na 9. Slovenskem forumu inovacij, ki se bo odvijal 12. in 13. novembra 2014 v Ljubljani.

Slovenski forum inovacij je osrednja nacionalna prireditev o inovativnosti, katere namen je predstaviti najboljše in najbolj perspektivne inovativne proizvode, storitve in poslovne modele. Zato SPIRIT Slovenija vabi k prijavi vse avtorje izumov, invencij in inovacij, ki se želijo predstaviti in sodelovati na tem osrednjem nacionalnem dogodku, kjer se vsako leto zbere inovativni potencial Slovenije.

Vse prijavljene inovacije bomo na kratko predstavili v nacionalnem Katalogu slovenskih inovacij 2014 in na spletu, najboljšim pa ponujamo tudi možnost brezplačne predstavitve s plakatom in svojo inovacijo na posebej opremljenem razstavnem prostoru. Na letošnjem dogodku bomo predstavili vsaj 45 najbolje ocenjenih inovacij. Najboljši iz vsake kategorije bodo deležni slavnostne podelitve priznanj za inovacije, tem bo SPIRIT Slovenija po zaključenem izboru omogočila tudi dodatno predstavitev v medijih in s tem zagotovila dodatno javno promocijo njihove inovacije ter priznanje njihovim dosežkom.

Prijave: Spletne prijave sprejemamo do prejema prvih 200 prijav oziroma najkasneje do 18. septembra 2014 do 24.00 ure.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: sfi@spiritslovenia.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj