Javno povabilo k sodelovanju v naboru inovacij za celovito slovensko predstavitev izumov, invencij in inovacij v okviru 9. Slovenskega foruma inovacij

Javno povabilo k sodelovanju v naboru inovacij za celovito slovensko predstavitev izumov, invencij in inovacij v okviru 9. Slovenskega foruma inovacij

27. 05. 2014

Objavljeno: SPIRIT Slovenija, javna agencija, 21. 5. 2014, http://www.spiritslovenia.si/

SPIRIT Slovenija, javna agencija je začela z zbiranjem prijav inovacij za predstavitev na 9. Slovenskem forumu inovacij, ki se bo odvijal 12. in 13. novembra 2014 v Ljubljani.

Slovenski forum inovacij je osrednja nacionalna prireditev o inovativnosti, katere namen je predstaviti najboljše in najbolj perspektivne inovativne proizvode, storitve in poslovne modele. Zato SPIRIT Slovenija vabi k prijavi vse avtorje izumov, invencij in inovacij, ki se želijo predstaviti in sodelovati na tem osrednjem nacionalnem dogodku, kjer se vsako leto zbere inovativni potencial Slovenije.

Vse prijavljene inovacije bomo na kratko predstavili v nacionalnem Katalogu slovenskih inovacij 2014 in na spletu, najboljšim pa ponujamo tudi možnost brezplačne predstavitve s plakatom in svojo inovacijo na posebej opremljenem razstavnem prostoru. Na letošnjem dogodku bomo predstavili vsaj 45 najbolje ocenjenih inovacij. Najboljši iz vsake kategorije bodo deležni slavnostne podelitve priznanj za inovacije, tem bo SPIRIT Slovenija po zaključenem izboru omogočila tudi dodatno predstavitev v medijih in s tem zagotovila dodatno javno promocijo njihove inovacije ter priznanje njihovim dosežkom. SPIRIT Slovenija bo v sklopu izvajanja svojega programa dela zagotavljala tudi promocijo inovacij v tujini.

Prijave bomo razvrstili v več kategorij:

  • inovativni proizvod (oblikovanje novega proizvoda ali bistvena izboljšava obstoječega proizvoda)
  • inovativna storitev (oblikovanje nove storitve ali bistvena izboljšava obstoječe storitve; kategorija zajema tako storitve povezane s tehnologijami, kakor tudi ostale storitve, npr. s področja turizma, kulture, medijev, marketinga, zdravstva, kakovosti življenja, ohranjanja planeta, kulturne dediščine, itd.)
  • inovativni poslovni model (pomembno izboljšan obstoječi poslovni model, ki se razlikuje od stanja na trgu in predstavlja inovativen način poslovanja v smislu pridobivanja vrednosti v obstoječih ali nastajajočih podjetjih).

Podrobnosti o projektu najdete na uradni spletni strani dogodka: www.foruminovacij.si.

Razpisnik: Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma - SPIRIT Slovenija

Rok: Spletne prijave sprejemamo do prejema prvih 200 prijav oziroma najkasneje do 18. septembra 2014 do 24.00 ure.

Več: Več o javnem povabilu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj