Izzivi gospodarskega razvoja 2014, Ljubljana

Izzivi gospodarskega razvoja 2014, Ljubljana

20. 05. 2014

Datum: 26. in 27. maj 2014

Kraj: Gospodarsko razstavišče v Ljubljani

Letošnji dogodek IZZIVI GOSPODARSKEGA RAZVOJA 2014 (26. in 27. maj 2014) poteka v znamenju štirih tematskih forumov:

  • Na stičišču EU regij,
  • Forum podjetnic,
  • Promocija zdravja na delovnem mestu in
  • Forum mladih.

Na uvodnem forumu bo v imenu predsednika republike spregovoril akademik profesor Boštjan Žekš in vodja predstavništva EU Komisije Nataša Goršek Mencin.

Kot vsako leto, bo tudi letos GZS Zbornica osrednjeslovenske regije razglasila rezultate razpisa za inovacije v gospodarstvu, ki bodo predstavljene na skupni razstavi (www.gospodarski-izzivi.com).

Program dogodka

Na forumu podjetnic  bo med govornicami tudi Madi Sharma, članica EESC iz Bruslja, in pobudnica iniciative ACT4GROWTH, Ulla Hudina iz predstavništva Evropske komisije v Sloveniji, direktorica Združenja Manager Sonja Šmuc, uspešna podjetnica Brigita Pirc iz mreže BNI.

Stalnica razstave IZZIVI GOSPODARSKEGA RAZVOJA je tudi forum za mlade, ki na ta način približa mlade trgu dela, po drugi strani pa gospodarstvenikom predstavi njihove iniciative, s katerimi sodelujejo na razpisu INA3, na katerega so letos prijavili 133 predlogov. Za razliko od drugih iniciativ, ki so predvsem usmerjene v spodbujanje nastajanja novih podjetij,  se program INATRI usmerja v oblikovanje pola za nove kadre in podjetniške ideje (www.inatri.eu).

Posebna pozornost pa je letos usmerjena tudi k evropski kampanji za promocijo zdravja, kot tema osrednjega foruma ZDRAVI NA DELOVNEM MESTU.

Dogodek je brezplačen.

Dodatne informacije: Več informacij najdete na multimedijskem portalu Zrno zdravja ali na brezplačni številki: 080 1150.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj