Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

13. 05. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-maj-01

Svetovalno podjetje iz Velike Britanije, specializirano za trženje, komuniciranje in storitve za poslovno rast, želi predstavljati slovenska podjetja v Združenem kraljestvu in jim pomagati pri vzpostavitvi stikov s poslovnimi partnerji.

EEN-maj-02

Francoska firma, specializirana za asistenco podjetjem, ki se želijo širiti na francoski trg, ponuja posredniške storitve (prodajno predstavništvo, tržne raziskave, pomoč pri razvoju poslovanja, sklepanje poslovnih povezav s francoskimi podjetji, komercializacija partnerjevih izdelkov in storitev).

EEN-maj-03

Poljsko podjetje (MSP) iz spodnje Šlezije deluje kot posrednik na področju obnovljivih virov energije in išče dobavitelje inovativnih rešitev na tem področju. Podjetje je ožje specializirano za izkoriščanje vetrne in sončne energije. Zanima se za dolgoročno sodelovanje na podlagi distribucijskega sporazuma.

EEN-maj-04

Britansko podjetje išče partnerje, s sodelovanjem katerih bi povečalo proizvodnjo inovativne zložljive prikolice in si tako zmanjšalo proizvodne stroške. Zaželeno je sodelovanje predvsem s proizvajalci, ki izdelujejo kovinske elemente in tekstil, ojačan s plastiko. Možen je sporazum o dobavi posameznih sestavnih delov, komercialni sporazum o celoviti sestavi (montaži) izdelka ali celotna proizvodnja izdelka na podlagi licenčnega sporazuma.

EEN-maj-05

Špansko socialno podjetje je razvilo rešitev na področju e-trgovanja, namenjeno prodaji ekološko prijaznih izdelkov in izdelkov, ki izključujejo prisilno delo otrok in posrednike. Rešitev omogoča uporabnikom, da na programski platformi razvijejo lastno spletno trgovino. Sodelovanje je možno na podlagi komercialnega sporazuma.

EEN-maj-06

Podjetje iz Nemčije je eden od vodilnih ponudnikov e-učenja za programe Microsoft Office v Nemčiji. Podjetje išče mednarodne partnerje, s katerimi bi sodelovalo v okviru franšiznih dejavnosti, skupnih vlaganj in posredniških storitev.

EEN-maj-07

Češko rudarsko podjetje, ki pridobiva zemljino za izdelavo gline, zelo odporno na visoke temperature in visoko vodotesno, išče trgovske agente za prodajo gline.

EEN-maj-08

Podjetje s severa Poljske ponuja izdelke in storitve s področja zaključne kovinske obdelave ter sistemske vgradnje in avtomatizacije. Zanima se za vzajemno proizvodnjo in ponuja svoje storitve kot podizvajalec. Je specializirano za CNC obdelavo in litje aluminija. Izdelke lahko prilagaja posebnim potrebam kupcev.

EEN-maj-09

Rusko podjetje, specializirano za dobavo pritrdilnih elementov nudi storitve trgovskega posrednika. Svojim kupcem dobavlja celoten spekter strojne opreme in industrijskih pritrdilnih elementov v različnih razredih in vrstah materiala za različne vrste uporabe. Podjetje sodeluje z majhnimi podjetij na debelo in drobno, zato išče nove dobavitelje proizvajalce pritrdilnih elementov in temu povezanih orodij.

EEN-maj-10

Rusko trgovsko podjetje, specializirano za trgovanje s tkaninami in tekstilom, išče nove dobavitelje, nudi pa vlogo trgovskega posrednika.

EEN-maj-11

Škotski trgovec/distributer hrane, ki se ukvarja z iskanjem dobaviteljev prehrane, uvoz in distribucijo po vsem svetu, išče proizvajalca ali distributerja/agenta, ki bi zagotavljal dobavo omake v obliki suhozmrznjenih zrnc.

EEN-maj-12

Francosko podjetje, ki načrtuje, izdeluje in trži elektronske varnostne sisteme za nadzor zgradb (kontrola dostopa, zaznavanje vdorov, video nadzor in tehnični nadzor), išče trgovsko posredniške storitve (agenta, predstavnika, distributerja).

EEN-maj-13

Nemško MSP ponuja inovativen koncept za podaljšanje roka uporabnosti predelanih kmetijskih proizvodov. Iščejo prodajnega zastopnika in skupna vlaganja.

EEN-maj-14

Slovaško podjetje, ki projektira in izdeluje kompleksne rešitve avtomatiziranih linij v transportu, manipulaciji, pakiranju in polnjenju različnih vrst izdelkov, ima na voljo proste proizvodne zmogljivosti. Zanima se za proizvodno sodelovanje, zunanje pogodbeno  izvajanje storitev ali za podizvajanje.

EEN-maj-15

Francoski podjetje z veliko izkušnjami na medicinskem in zdravstvenem področju, je oblikovalo katalog izdelkov v pomoč starejšim in invalidnim. V svojo ponudbo, namenjeno francoskemu trgu, bi želelo vključiti visoko kakovostne in inovativne izdelke. Podjetje bi prevzelo vlogo prodajnega zastopnika za francoski trg.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj