Javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnega prostora v najem za gostinsko dejavnost v prostorih trdnjave Kluže

Javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnega prostora v najem za gostinsko dejavnost v prostorih trdnjave Kluže

13. 05. 2014

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 33, Datum: 9. 5. 2014, Stran: 1279

Predmet javnega zbiranja: Gostinski lokal, ki se daje v najem, se nahaja v objektu Trdnjava Kluže. Prostori trdnjave Kluže so last Občine Bovec. Prostori, namenjeni gostinski ponudbi so v levem traktu pritličja. Sanitarni prostori za gostinsko osebje so v nadstropju. Za namen okrepčevalnice bo Občina Bovec dala v najem en prostor, opremljen s pultom, s površino 34,10 m2 (3), predprostor, s površino 5,30 m2 (2), prostor z WC-jem in tušem za gostinsko osebje s prostorom za garderobo in čistila, s površino 10,10 m2 (1) ter prostor za skladišče bifeja, s površino 10,40 m2 (5).

Poslovni prostor za gostinsko dejavnost se daje v najem za dve leti z možnostjo podaljšanja.

Več

Pogoji za sodelovanje: Prijavijo se lahko vse pravne in fizične osebe, ki so registrirane za gostinsko dejavnost.

Razpisnik: Občina Bovec

Rok: Rok prijave ponudnikov je 10 dni od objave v Uradnem listu RS. Datum objave razpisne dokumentacije javnega zbiranja ponudb je 9. 5. 2014.

Ponudniki jamčijo resnost ponudbe z vplačilom varščine v višini ene ponujene mesečne najemnine.

Dodatne informacije: Za vse informacije v zvezi z zbiranjem ponudb je na voljo Iris Stres, Oddelek za upravljanje občinskih objektov, Tel: (05) 388-67-58, GSM: 051/361-070.

Informativni sestanek z ogledom prostorov, namenjenih gostinski dejavnosti, ki so vsebina najema, razpisanega s tem natečajem, bo v trdnjavi Kluže po predhodnem dogovoru.

Razpisna dokumentacija: Razpisna dokumentacija je dostopna je na spletni strani Občine Bovec: www.obcina.bovec.si/razpisi-natecaji-pozivi.

Več: Več o javnem zbiranju ponudb najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj