Brezplačna predstavitvena delavnica - »Facebook, LinkedIn, Twitter in spletni dnevniki, ter druge oblike družbenih medijev v poslovni rabi«, Maribor

Brezplačna predstavitvena delavnica - »Facebook, LinkedIn, Twitter in spletni dnevniki, ter druge oblike družbenih medijev v poslovni rabi«, Maribor

25. 04. 2014

Datum: 6. maj 2014, od 16.00 do 18.00 ure

Kraj: v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ulica talcev 24, Maribor

Po vsej verjetnosti že uporabljate Facebook, morda celo LinkedIn, zagotovo ste slišali za Twitter, Youtube, in naleteli na pričevanja o spremembah, ki jih v življenje in posel prinašajo družbeni mediji. Vendar, kako pa družbeni mediji RESNIČNO lahko pripevajo k poslovanju vašega podjetja in boljšim poslovnim rezultatom?  Kaj lahko vi in vaše podjetje resnično pričakujete od tako imenovane »revolucije družbenih medijev«? Ali lahko uporaba družbenih medijev res pripelje na vrata vašega podjetja nove kupce, poveča zadovoljstvo vaših strank in izboljša prihodkovno stran bilance vašega podjetja?

Da bi odgovorili na ta vprašanja so za vas pripravili serijo praktičnih delavnic, v okviru katerih se boste seznanili z osnovnimi lastnostmi in principi družbenih medijev, njihove uporabe v trženjskem komuniciranju, pri izgradnji in utrjevanju prepoznavnosti vašega podjetja, vaših izdelkov in storitev.

Brezplačna predstavitvena delavnica z naslovom: »Facebook, LinkedIn, Twitter in spletni dnevniki, ter druge oblike družbenih medijev v poslovni rabi« bo potekala 6. maja 2014, od 16.00 do 18.00 ure v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ulica talcev 24, Maribor.

Izvajalec: mag. Sergej Lah, se že vrsto let ukvarja z izobraževanjem odraslih na področju računalništva in informacijskih tehnologij. Magistriral je na EF v Ljubljani, študijsko področje: raziskovanje pomena in strategij uporabe družbenih medijev v organizacijah.

Udeležba na predstavitveni delavnici je brezplačna.

Prijave: Prijavnico najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj