Vabilo na predstavitev Slovenije v Dresdnu, Nemčija

Vabilo na predstavitev Slovenije v Dresdnu, Nemčija

15. 04. 2014

Datum: od 22. do 25. maja 2014

Kraj: Dresden, Nemčija

Predstavništvo SPIRIT Slovenija v Nemčiji v sodelovanju s honorarnim konzulom Republike Slovenije v Dresdnu, Martinom Bergmannom in veleposlanico RS V Nemčiji, Marto Kos-Marko, pripravlja predstavitev slovenskega turizma in gospodarstva v Dresdnu.

Predstavitev bo potekala od četrtka, 22. maja do sobote, 25. maja 2014 na osrednjem trgu v svetovno znanem starem delu Dresdna, pred stavbo Konzulata Republike Slovenije, s prestižno lokacijo neposredno ob znameniti cerkvi - An der Frauenkirche 1.

Tu bomo v sodelovanju z mestno občino Dresden postavili stojnice za promocijo vseh zainteresiranih partnerjev turistične ponudbe in gospodarstva Slovenije, medtem ko bo v sami stavbi v prodajnem centru na posebej za ta namen postavljenih stojnicah potekala tudi prodaja slovenskih izdelkov, od prehranskih, do obrtnih in drugih.

Prvi dan predstavitve Slovenije, v četrtek, 22. maja 2014, bomo izvedli slovenski sprejem za ključne partnerje iz Dresdna in tega dela Nemčije.

Prijave: Vse zainteresirane za skupni nastop in predstavitev Slovenije vabimo, naj se čim prej javijo predstavnici SPIRIT Slovenija v Nemčiji, Majdi Rozini Dolenc, e-mail: majda.dolenc@slovenia.info.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj