Brezplačna predstavitev - »Kako do sredstev za sofinanciranje osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje«, Maribor

Brezplačna predstavitev - »Kako do sredstev za sofinanciranje osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje«, Maribor

01. 04. 2014

Datum: 17. april 2014, od 13.30 do 15.00 ure

Kraj: v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ul. talcev 24, Maribor

Podjetja in organizacije se v vedno večji meri zavedajo svoje družbene odgovornosti in vpliva ter informacij, ki jih s poslovanjem sporočajo svojim zaposlenim ter ostalim deležnikom. Zavedajo se, da za njihovo uspešnostjo stojijo zaposleni, ki so ključni v določenem delovnem procesu. Njihovo zadovoljstvo in pripadnost sta bistvenega pomena za uspešen razvoj in rast podjetja. Učinki družbeno odgovornega upravljanja s človeškimi viri niso le kratkoročni in trenutni, temveč prinašajo dolgoročne, pozitivne rezultate.

Pridružite se na brezplačni predstavitvi z naslovom: »Kako do sredstev za sofinanciranje osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje« bo potekala v četrtek, 17. aprila 2014, ob 13.30 uri v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ulica talcev 24, Maribor.

Predstavitev je namenjena podjetjem in organizacijam, ki želijo izvedeti več informacij o certifikatu Družini prijazno podjetje.

Predstavljen bo Javni poziv za sofinanciranje pridobitve osnovnega certifikata v letu 2014/2015. Sofinanciranje je v višini kar 80% stroškov oziroma 3.547,20 EUR. To je hkrati zadnji razpis za sofinanciranje v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007 – 2013!

Na predstavitvi bodo sodelovala tudi podjetja in organizacije iz regije, ki so že imetniki certifikata.

Udeležba je brezplačna!

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj