Brezplačna predstavitev - »Kako do sredstev za sofinanciranje osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje«, Maribor

Brezplačna predstavitev - »Kako do sredstev za sofinanciranje osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje«, Maribor

01. 04. 2014

Datum: 17. april 2014, od 13.30 do 15.00 ure

Kraj: v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ul. talcev 24, Maribor

Podjetja in organizacije se v vedno večji meri zavedajo svoje družbene odgovornosti in vpliva ter informacij, ki jih s poslovanjem sporočajo svojim zaposlenim ter ostalim deležnikom. Zavedajo se, da za njihovo uspešnostjo stojijo zaposleni, ki so ključni v določenem delovnem procesu. Njihovo zadovoljstvo in pripadnost sta bistvenega pomena za uspešen razvoj in rast podjetja. Učinki družbeno odgovornega upravljanja s človeškimi viri niso le kratkoročni in trenutni, temveč prinašajo dolgoročne, pozitivne rezultate.

Pridružite se na brezplačni predstavitvi z naslovom: »Kako do sredstev za sofinanciranje osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje« bo potekala v četrtek, 17. aprila 2014, ob 13.30 uri v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ulica talcev 24, Maribor.

Predstavitev je namenjena podjetjem in organizacijam, ki želijo izvedeti več informacij o certifikatu Družini prijazno podjetje.

Predstavljen bo Javni poziv za sofinanciranje pridobitve osnovnega certifikata v letu 2014/2015. Sofinanciranje je v višini kar 80% stroškov oziroma 3.547,20 EUR. To je hkrati zadnji razpis za sofinanciranje v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007 – 2013!

Na predstavitvi bodo sodelovala tudi podjetja in organizacije iz regije, ki so že imetniki certifikata.

Udeležba je brezplačna!

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj