Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

01. 04. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-Mar-46

Madžarsko MSP specializirano za proizvodnjo različnih svežih mesnih izdelkov (klobase, hrenovke, itd.), išče mednarodne dobavitelje, ki lahko zagotavljajo perutninsko in svinjsko meso za njihove izdelke. Madžarsko podjetje se zanima za različne podizvajalske možnosti, kjer bi zaupali tujim podjetjem proizvodnjo njihovih izdelkov.

EEN-Mar-47

Londonsko podjetje, ki upravlja globalno mrežo tehnoloških start-up skupnosti išče partnerje v vzhodni Evropi.

EEN-Mar-48

Francoski trgovski zastopnik, specializiran za področje obnovljivih virov energije (biomasa in soproizvodnja energije), ponuja svoje storitve tujim podjetjem, ki želijo prodajati svoje proizvode v Franciji.

EEN-Mar-49

Špansko podjetje, specializirano za svetovanje in mednarodno trgovanje ponuja svoje storitve podjetjem iz različnih sektorjev, ki se zanimajo za uvajanje novih izdelkov na španskem trgu. Podjetje ponuja posredniške storitve, svetovalne storitve in sodelovanje v procesu internacionalizacije.

EEN-Mar-50

Moldavska družba je zainteresirana za vzpostavitev sodelovanja s proizvajalci in distributerji visoko kakovostne opreme in materialov za tiskanje. Podjetje želi ustanoviti skupno podjetje ali sodelovati z vzajemno proizvodnjo. Podjetje se zanima za »roll-to-roll« tiskarsko opremo in fleksotisk stroje za kakovostno tiskanje nalepk in kartonske škatle, ki se uporabljajo v živilski industriji. Prav tako jih zanima nabava kakovostnih materialov kot so barve, papir, karton, tiskarski filmi.

EEN-Mar-51

Češko podjetje, ki sodeluje pri razvoju novega gradbenega materiala iz reciklirane plastike, išče partnerja za skupna vlaganja in/ali ponuja prodajo poslovnega deleža z intelektualno lastnino potencialnemu vlagatelju.

EEN-Mar-52

Finsko podjetje specializirano za prodajo izdelkov za ustno nego lekarnam in zdravstvenim ustanovam išče industrijskega proizvajalca kot podizvajalca za skupno sofinanciranje razvoja in proizvodnjo pastil za ustno nego in/ali posebnega ustnega spreja pod zasebno blagovno znamko.

EEN-Mar-53

Britansko podjetje specializirano za načrtovanje proizvodov z grafično in fotografsko dekoracijo išče dobavitelja ulivanih ali z vretenom oblikovanih keramičnih izdelkov za izdelavo majhne (200 max) količine skodelic.

EEN-Mar-54

Poljsko podjetje, specializirano za trženje izdelkov za nego telesa išče nove blagovne znamke eko-kozmetike za distribucijo na poljskem trgu. Podjetje je zainteresirano za trženje novih kozmetičnih proizvodov v lepotno-medicinskih centrih. Podjetje želi postati predstavnik podjetij, ki želijo vstopiti na poljski trg naravnih/ekoloških kozmetičnih izdelkov in predlaga sodelovanje v obliki komercialnega distribucijskega sporazuma.

EEN-Mar-55

Španski proizvajalec radiatorjev, ki jih je moč upravljati prek pametnega telefona, ki omogoča upravljanje ogrevanja doma z oddaljenim načinom nadzora išče trgovce in distribucijska podjetja za trženje proizvoda. Sistem omogoča pomembne prihranke pri porabljeni energiji ter prispeva k zmanjšanju emisij CO2.

EEN-Mar-56

Italijansko podjetje, proizvajalec, prilagojenih in prilagodljivih lesnoobdelovalnih strojev išče nove partnerje, kot distributerje in trgovskih zastopnike za prodajo njihovih izdelkov na ​​trgih EU. Podjetje ponuja tudi podizvajalske storitve.

EEN-Mar-57

Italijansko podjetje specializirano v razvoju in proizvodnji električnih strojev, kot so transformatorji, regulatorji/stabilizatorji, posebna oprema za testiranje in razne druge prilagojene rešitve, išče agente in distributerje za širjenje poslovanja. Podjetje ponuja svoje storitve tudi kot podizvajalec.

EEN-Mar-58

Švedsko podjetje, ki razvija okolju prijazne tehnologije želi postati vodilno na trgu okolju prijaznih energetskih rešitev, ki uporabljajo »stirling« tehnologijo. Podjetje nudi edinstveno tehnološko rešitev za izkoriščanje plinov na odlagališčih odpadkov z zelo slabo vsebnostjo metana (vse do 18% metana) ki še vedno omogoča proizvodnjo toplote in električne energije. Sistem je že vzpostavljen in deluje na nekaterih mestih. Podjetje išče distributerje in zastopnike, ki lahko ponudijo tehnologijo lastnikom ali upravljavcem deponij, ki želijo izkoristiti ali že izkoriščajo deponijski plin.

EEN-Mar-59

Belgijsko svetovalno podjetje nudi podizvajalske storitve za razvoj poslovanja, strateške nabave in trženja na področju solarnih, fotovoltaičnih rešitev. Podjetje ima mednarodne izkušnje iz Nizozemske, Nemčije, Avstrije, Francije in Danske.

EEN-Mar-60

Italijansko svetovalno podjetje ponuja svoje storitve tujim podjetjem, ki se zanimajo za vstop na italijanski trg. Družba želi delovati kot posrednik za tuja podjetja, ki delujejo v proizvodnih sektorjih kot so proizvodnja obdelovalnih strojev, vključno z rezervnimi deli in pripomočki ter v proizvodnji izdelkov iz gume in plastičnih mas.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj