Brezplačni seminar - »Kako uspešno tržimo na spletu?«, Ljubljana

Brezplačni seminar - »Kako uspešno tržimo na spletu?«, Ljubljana

25. 03. 2014

Kako uspešno tržimo na spletu? Kako povečati prodajo na spletu? Kako s pomočjo interneta povečati obseg vašega poslovanja?

Datum: 7. april 2014, od 15.00 do 17.00 ure

Kraj: Dunajska cesta 136, Ljubljana

Izvajalec: Data d.o.o.

Ste na začetku svoje podjetniške poti in bi radi postali bolj prepoznavni? Poznate vsa orodja, s katerimi si lahko pomagate pri uspešnem nagovoru vaših potencialnih strank. Imate dober izdelek ali storitev, pa ne veste kako vstopiti oziroma se predstaviti na trgu?

Ali pa morda že imate spletno stran? Ali imate učinkovito in prodajno spletno stran? Veste kakšna je učinkovito prodajno spletno mesto? Ste pred izzivom kako se lotiti promocije in prodaje na spletu, kje najti vašo ciljno skupino na spletu?

Na seminarju vam bodo svetovali pri načrtovanju prodajno uspešne spletne strani, povedali vam bodo, katere so obvezne sestavine spletne strani ter kako se lotiti vsebinskega marketinga ter nagovora ciljne skupine. Seznanili vas bodo z osnovami optimizacije, kako pripraviti vsebino na spletni strani, da bo prijazna iskalnikom ter uporabnikom.

Program seminarja:

  • Kako deluje poslovanje na spletu in kaj ob tem pomeni naša spletna prisotnost
  • Kaj pomeni dobra spletna stran, ki prodaja in kako pristopiti k izvedbi
  • Katere so najpogostejše napake, da na spletu nismo uspešni in kako jih preprečiti
  • Kako in zakaj izkoristiti naraščajoč potencial priljubljenost družabnih omrežij

Seminar je namenjen vsem, ki s svojo idejo razmišljajo o ustanovitvi podjetja, podjetnikom, v prvih letih poslovanja in vsem, ki želijo izkoristiti vse prednosti interneta.

Predavatelj: mag. Stojan Košti, DATA d.o.o.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj