Brezplačni seminar - »Ali ste pripravljeni na Kitajsko? Priložnosti in izzivi za slovenska SME podjetja na kitajskem trgu«, Ljubljana

Brezplačni seminar - »Ali ste pripravljeni na Kitajsko? Priložnosti in izzivi za slovenska SME podjetja na kitajskem trgu«, Ljubljana

25. 03. 2014

Datum: 31. marec 2014, od 8.30 ure dalje

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana C, I. nadstropje), Dimčeva 13, Ljubljana

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in GZS v sodelovanju z EU SME Centrom v Pekingu vabimo slovenska podjetja na brezplačni seminar z naslovom: »Ali ste pripravljeni na Kitajsko? Priložnosti in izzivi za slovenska SME podjetja na kitajskem trgu« ter individualne konzultacije z go. Ludmilo Hyklovo,  strokovnjakinjo pri EU SME Centru.

Seminar bo potekal v ponedeljek, 31. marca 2014, od 8.30 ure dalje v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana C, I. nadstropje), Dimčeva 13, Ljubljana.

Z nadaljnjo kitajsko gospodarsko rast se ponujajo številne poslovne priložnosti za slovenska in evropska podjetja na kitajskem trgu na različnih področjih/sektorjih. Vendarle pa se evropska in slovenska podjetja pri poslovanju na kitajskem trgu srečujejo s številnimi izzivi in ovirami.

Seminar je tako dobra priložnost za slovenska podjetja, da pridobijo konkretne informacije o poslovnih priložnostih na kitajskem trgu na različnih področjih, o nastopu na tem trgu, da se seznanijo z največjimi izzivi in ovirami, ki jih lahko pričakujejo pri vstopu in poslovanju na kitajskem trgu in o načinih kako se učinkovito spopasti izzivi in ovirami, vključno s tem na kaj morajo biti podjetja pazljiva pri iskanju lokalnega partnerja in pri pripravi pogodb in podobno.

Program

Kotizacije ni!

Prijave: Prosimo, da svoj interes za udeležbo na seminarju potrdite preko spletne prijavnice najkasneje do četrtka, 27. marca 2014. V kolikor se želite udeležiti individualnih konzultacijah s strokovnjakinjo pri EU SME Centra v Pekingu, prosimo to navedite v okviru prijavnice v polju "Additional Information"- Dodatne informacije! Po uspešno opravljeni prijavi boste prejeli potrditev na vaš elektronski naslov.

Več informacij o EU SME Centru

Dodatne informacije: Za dodatne informacije se lahko obrnete na Mojco Bec Inkret, Tel: (01) 5309 811, e-pošta: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj