Brezplačni seminar - »Pomen standardov za mala in srednja podjetja«, Ljubljana

Brezplačni seminar - »Pomen standardov za mala in srednja podjetja«, Ljubljana

25. 03. 2014

Datum: 8. april 2014, ob 9.00 uri

Kraj: v prostorih Slovenskega inštituta za standardizacijo (v predavalnici 2 v drugem nadstropju), Šmartinska c. 152, Ljubljana

Brezplačni seminar z naslovom: »Pomen standardov za mala in srednja podjetja« bo potekal 8. aprila 2014, ob 9.00 uri v prostorih Slovenskega inštituta za standardizacijo (v predavalnici 2 v drugem nadstropju), Šmartinska c. 152, Ljubljana.

Ali se vam je že zgodilo, da je bil proizvod, ki ste ga uvozili v Slovenijo, umaknjen s trga, ker ni bil v skladu s predpisano tehnično zakonodajo in standardi?

Skladnost proizvoda s predpisi in standardi je element kakovosti in pomeni varnost za uporabnika in proizvajalca. Za proizvajalca, ki sledi tem usmeritvam, je to lahko tudi tržna priložnost.

Kako delovati, da bomo z zahtevami seznanjeni ter da jih bomo upoštevali in jih tudi najlažje izpolnili, hkrati pa imeli racionalno, uspešno in konkurenčno poslovanje?

Slovenski inštitut za standardizacijo je odgovoren za vzpostavitev, vodenje in vzdrževanje nacionalnega sistema standardizacije ter dosledno upošteva pravila evropske in mednarodne standardizacije.

S tem izobraževanjem želijo udeležencem osvetliti pomen standardov in predstaviti delo standardizacije, ki poteka tako na mednarodni in evropski ravni kot na regionalni in nacionalni.

Udeleženci se bodo seznanili tudi z drugim osnovnim znanjem na področju standardizacije in ga povezali z že znanimi informacijami s tega področja.

Poudarek pa bo na predstavitvi možnosti, ki jih za uspešno delovanje in izpolnjevanje zakonodajnih zahtev na slovenskem in tujih trgih nudi Kontaktna točka SIST s posredovanjem brezplačnih informacij.

Seminar je namenjen malim in srednjim podjetjem.

Program

Prijave: Prosijo vas, da udeležbo na seminarju sporočite po e-pošti na naslov: info@sist.si. Število udeležencev je omejeno.

Dodatne informacije: Dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki: (01) 478 3068.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj