Brezplačni individualni informativni dnevi za poslovanje v Avstriji, Maribor

Brezplačni individualni informativni dnevi za poslovanje v Avstriji, Maribor

18. 03. 2014

Datum: 27. marec 2014, ob 9.00 uri

Kraj: Štajerska gospodarska zbornica, Ulica talcev 24, Maribor

Vsem podjetjem in podjetnikom, ki se zanimajo za sodelovanje z Avstrijo, ali že imajo stike in bi želeli pridobiti podrobnejše informacije in nasvete v zvezi s poslovanjem na avstrijskem trgu, nudijo možnost individualnega svetovanja.

Razgovori bodo potekali 27. marca 2014, in sicer posamično, od 9.00 ure dalje (po določenem časovnem redu, glede na število prijav).

Spraševali boste lahko o poslovanju v Avstriji, terjatvah, kako ustanoviti podjetje, podružnico, davčni zakonodaji, sklepanju pogodb,…

Informativni dan je ena izmed možnosti, ki jih nudi Štajerska gospodarska zbornica podjetjem v Podravju  za pospeševanje sodelovanja s podjetji v sosednji Avstriji.

Individualna svetovanja bo vodil mag. Sascha Verovnik, odvetnik iz Avstrije. Mag. Sascha Verovnik je rojen v Mariboru, živi in dela v Grazu, kot partner pri priznani odvetniški pisarni ScherbaumSeebacher. Ima veliko izkušenj s področja svetovanja za podjetja, ki svojo dejavnost že opravljajo  v Avstriji ali bi šele želeli vstopiti na avstrijski trg.

Prijave: Prijave so obvezne vnaprej zaradi dogovora o točnem času razgovora. Prijave sprejemajo po e-pošti: vesna.herzenjak@stajerskagz.si, najkasneje do 24. marca 2014. Pri prijavi obvezno navedite iz katere branže je vaše podjetje, temo, o kateri bi se želeli pogovarjati, ali že kar konkretna vprašanja.

Udeležba je brezplačna!

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj