Brezplačni seminar o boju proti zamudam s plačili, Ljubljana

Brezplačni seminar o boju proti zamudam s plačili, Ljubljana

11. 03. 2014

Datum: 13. marec 2014, med 9.00 in 13.30 uro

Kraj: Hotel CUBO, Slovenska cesta 15, Ljubljana

Generalni direktorat Evropske komisije za podjetništvo in industrijo vas vabi, da si v četrtek, 13. marca 2014, med 9.00 in 13.30 uro rezervirate čas za brezplačni seminar za obveščanje o boju proti zamudam pri plačilih in o tem, kako se s to težavo spopada evropska direktiva (2011/7/EU). Seminar bo potekal v Hotelu Cubo v Ljubljani.

Veliko malih in srednjih podjetij ima finančne težave zaradi zamud pri plačilih, nekatera žal med čakanjem na plačila tudi propadejo. Seminar je priložnost, da se seznanite z evropsko direktivo, ki med drugim določa, da morajo biti obveznosti med podjetji poravnane v roku 60 dni, obveznosti državnih institucij pa v roku 30 dni.

Seminar podjetjem in drugim zainteresiranim javnostim ponuja priložnost, da pridobijo boljše razumevanje težav, povezanih z zamudami pri plačilih, in da se seznanijo z uporabo direktive in prednostmi, ki jih prinaša, hkrati bo to priložnost za vprašanja in razpravo.

Več o seminarju

Udeležba je brezplačna.
Prijave: Če se želite udeležiti tega dogodka, vas prosijo, da se prijavite z orodjem za prijave, ki je na voljo na spletnem mestu: http://bit.ly/late-payment-slovenia.

Dodatne informacije: Katja Krumpak, Tel: (01) 200 85 39, po e-pošta: late-payment-slovenia@ascent-communications.eu.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj