Brezplačno izvozno svetovanje, Dravograd

Brezplačno izvozno svetovanje, Dravograd

11. 03. 2014

Datum: 19. marec 2014, od 9.00 ure dalje

Kraj: v prostorih GZS Območne zbornice Koroška, Koroška 47 v Dravogradu

Vsem, ki želite prodreti na trg Avstrije ali Nemčije oziroma želite povečati svoj delež na teh trgih, nudijo v okviru projekta Connect SME brezplačno in neobvezno individualno svetovanje, v sredo,19. marca 2014, od 9.00 ure dalje, v prostorih GZS Območne zbornice Koroška, Koroška 47 v Dravogradu.

Svetoval vam bo mag. Miran Breznik, izkušeni svetovalec na področju izvoza in internacionalizacije. V zadnjih 15 letih je pomagal pri odpiranju izvoznih trgov številnim znanim slovenskim in tujim podjetjem. Med drugim je tudi dolgoletni svetovalec ABA (Austrian Business Agency), prve kontaktne točke za tuja podjetja, ki želijo v Avstriji ustanoviti lastno družbo.

Prvo svetovanje obsega  informativni pogovor o običajih in navadah, ki veljajo na nemško govorečih trgih, o prvih korakih na področju izvoza, o tržnih strukturah na ciljnem trgu, ipd..

Prijave: Predhodne prijave so obvezne, saj je potrebno pred svetovanjem izpolniti krajši vprašalnik ter določiti točno uro vašega prihoda. Vaše prijave pričakujejo na e naslov: oz.koroska@gzs.si.

Dodatne informacije: Dodatne informacije so vam na voljo pri direktorici Območne zbornice Koroška, Tatjani Kupnik, Tel: (02) 87 23 252.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj