Samo za mlade do 30. leta!

Samo za mlade do 30. leta!

04. 03. 2014

Vir in informacije: Finance, 27. 2. 2014, www.finance.si

Revija Manager v partnerstvu s svetovalnim podjetjem A. T. Kearney in podjetjem Comtrade razpisuje natečaj Manager prihodnosti s temo Pametne rešitve za pametn(ejš)o energijo - Smart solutions for smart(er) energy. Zlati partner natečaja je podjetje Comtrade, partner znanja pa Ekonomska fakulteta.

Cilj natečaja je predvsem pomagati perspektivnim mladim kadrom z managerskimi ambicijami, da opozorijo na svoje sposobnosti in si odprejo vrata v poslovni svet.

Natečaj je namenjen mladim do vključno 30. leta. Pogoj za sodelovanje na natečaju je idejna rešitev in na njej temelječ pripravljen ter pravočasno oddan poslovni načrt. Letošnja temo in študijo primera, ki sta jo pripravila A.T. Kearney in podjetje Comtrade, lahko skupaj z navodili za pripravo poslovnega načrta najdete tukaj.

Štirje finalisti bodo svoje rešitve predstavili strokovni komisiji na javnem zagovoru, predvidoma med 15. in 25. majem v prostorih Ekonomske fakultete v Ljubljani.

Glavni kriteriji ocenjevanja bodo kreativnost in analitična izpeljava poslovnega načrta ter možnost izvedbe.

Zmagovalec natečaja bo prejel:

  • ipad mini in druženje ob kosilu s top managerji podjetja Comtrade,
  • trimesečno plačano prakso pri A. T. Kearneyju v Ljubljani,
  • eno- ali dvodnevni seminar po izboru v organizaciji Ekonomske fakultete.

Vsi finalisti pa dobijo VIP-obisk v podjetju Comtrade in partijo biljarda s tehničnim direktorjem ter vodjem razvoja poslovanja, enodnevni seminar v okviru Poslovne akademije Finance in enoletno naročnino na revijo Manager.

Prijave: Rok za oddajo poslovnega načrta je 31. marec 2014.

Dodatne informacije: Dodatne informacije in študijo primera najdete na spletnem naslovu: www.finance.si/natecaj oziroma pišite na e-naslov: masa.marolt@finance.si ali zan.milic@atkearney.com.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj