Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

04. 03. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-Feb-29

Nemško podjetje, ki trguje z izpušnimi sistemi, cevnimi sistemi, rezervoarji in opremo, želi kupiti kovinsko predelovalno podjetje – mala podjetja za prevzem v Vzhodni Evropi in Turčiji.

EEN-Feb-30

Podjetje iz Londona, ki proizvaja športna prehranska dopolnila, išče dobavitelja embalaže, kot so vrečke z navojem in zadrgo. Iščejo konkurenčno ceno za naročilo obsega 2000 kosov. Podjetje proizvaja suhe popolnoma naravne napitke za športnike in si želi razširiti svoje poslovanje, vendar išče manjše partnerje, ki so pripravljeni zagotoviti kakovostno in cenovno konkurenčno embalažo.

EEN-Feb-31

Malteška visokošolska ustanova nudi možnost sodelovanja podjetjem in inštitucijam, ki bi presegla omejitev v okviru fizičnih prostorov in vključila virtualni prostor za učenje, za omogočanje razvoja in uvajanja najsodobnejših programov izobraževanja in usposabljanja, ki resnično prispevajo k dodani vrednosti študentov. Podjetje išče možnosti stalnega strokovnega izpopolnjevanja in evropski sistem kreditnih točk v poklicnem izobraževanju ter ponudnike tečajev usposabljanja.

EEN-Feb-32

Francoska družba išče podjetja, ki dobavljajo aluminijasto (ali PVC) stavbno pohištvo, za dokončanje njihove ponudbe storitev in distribucijo teh produktov na francoskem trgu.

EEN-Feb-33

Podjetje iz Velike Britanije išče visoko kakovostno moderno pohištvo po konkurenčnih cenah v luksuznih designerskih trgovinah.

EEN-Feb-34

Francosko podjetje, specializirano za opremo otroških plavalnih bazenov, išče partnerje (komercialne agente, distributerje), ki bi bili zainteresirani za njihove nove inovativne visoke stole za skupne tuše.

EEN-Feb-35

Eden izmed največjih britanskih proizvajalcev certificiranih nadzornih sistemov centralnega ogrevanja, išče uvoznike/distributerje/agente, ki imajo dostop do ogrevalnih, vodovodnih in sanitarnih trgov na njihovem tržnem teritoriju.

EEN-Feb-36

Britansko vodilno podjetje pri razvoju, oblikovanju, izdelavi in trženju tesnilnih mas, lepilih in profesionalnih stavbnih kemikalijah, išče distributerje za aktivno rast prodaje svojih izdelkov.

EEN-Feb-37

Škotsko podjetje, ki se ukvarja z oblikovanjem proizvodov in procesnim inženiringom, nudi svoje znanje in navdušenje na področju inženiringa, industrijskega oblikovanja ter oblikovanja proizvodov za pomoč pri lansiranju proizvodov na trg. Določanje obsega projekta, raziskava in koncept proizvodnje, digitalna vizualizacija in animacija, v celoti pomagajo podati zasnovano obliko proizvoda, prototipa in s tem povezano strategijo izdelave. Podjetje ponuja proizvodne, storitvene sporazume ali pridružitveni sporazum podjetjem iz področja industrije, obnovljivih virov energije ali medicinskih naprav.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj