Brezplačno izobraževanje - »Spletna stran, ki prodaja«, Ljubljana

Brezplačno izobraževanje - »Spletna stran, ki prodaja«, Ljubljana

25. 02. 2014

Datum: 11. marec 2013, ob 14.00 uri

Kraj: v prostorih podjetja Domovanje d.o.o., Pod hribom 55, Ljubljana

Brezplačno izobraževanje z naslovom: »Spletna stran, ki prodaja!« bo potekalo v torek, 11. marca 2013, ob 14.00 uri v prostorih podjetja Domovanje d.o.o., Pod hribom 55, Ljubljana in bo trajalo uro in pol.

Spoznali boste, kakšna je spletna stran, ki prodaja, kakšno je vedenje obiskovalca vaše spletne strani, kaj ga pritegne in kaj odvrne.

Izvedeli boste, kako razporediti vsebine, da bodo uporabniku prijazne, kakšni meniji učinkovito vodijo obiskovalca po strani in kakšni gumbi prinesejo največ povpraševanj.

Zakaj ne želite zamuditi tega izobraževanja?

  • Ker vam novo znanje pripelje kupce in zmanjša stroške trženja.
  • Ker se boste izognili napakam, ki odganjajo kupce z vaše strani.
  • Ker boste izvedeli, kako s spletno stranjo prodati več.

Kdo bo predaval?

  • Manca Korelc ima bogate izkušnje na področju Google oglaševanja, iz katerega je pridobila tudi certifikat. Ukvarja se še z načrtovanjem strani, družbenimi mediji in tekstopisjem. Je vodja delavnic o spletnem marketingu.
  • Ena Kobentar je izkušena načrtovalka spletnih strani. Med njenimi projekti najdemo Gospodarsko razstavišče in hiše Kager. Pridobila je Google AdWords certifikat, je urednica več blogov, piše besedila za splet in druge medije.

Izobraževanje je brezplačno.

Prijave: Prijavnico najdete tukaj. Pohitite, število mest je omejeno! Po prijavi boste na e-poštni naslov prejeli potrditev prijave.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj