Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na 52. Mednarodnem sejmu pohištva, opreme in notranje dekoracije (Beograd, Srbija)

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na 52. Mednarodnem sejmu pohištva, opreme in notranje dekoracije (Beograd, Srbija)

18. 02. 2014

Datum: od 10. do 16. novembra 2014

Kraj: Beograd, Srbija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na 52. Mednarodnem sejmu pohištva, opreme in notranje dekoracije, ki bo potekal od 10. do 16. novembra 2014 v Beogradu, Srbija. V letu 2013 se je na sejmu predstavilo 305 razstavljavcev obiskalo pa ga je 55.000 obiskovalcev.

52. Mednarodni sejem pohištva, opreme in notranje dekoracije je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja lesnopredelovalne industrije. Med drugim se v okviru sejma predstavlja pohištvo za kuhinje, kopalnice in sobe, otroške sobe, pohištvo in oprema za pisarne, elementi za talne obloge, dekorativni izdelki ter oprema in stroji za celotno lesnopredelovalno verigo od primarne obdelave lesa do pohištva ter repromaterialov.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.beogradskisajamnamestaja.rs.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na 52. Mednarodnem sejmu pohištva, opreme in notranje dekoracije SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in  vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec (Word, PDF) je potrebno poslati najkasneje do petka, 20. junija 2014.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: g. Matjaž Rovan, Tel: (01) 53 09 828, Faks: (01) 58 91 877, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj