Dan dobaviteljev v industriji vozil (Eger, Madžarska)

Dan dobaviteljev v industriji vozil (Eger, Madžarska)

18. 02. 2014

Datum: 7. marec 2014, med 9.00 in 16.30 uro

Kraj: Eger, Madžarska

Trgovinska in industrijska zbornica Madžarske organizira v petek, 7. marca 2014, med 9.00 in 16.30 uro, v Egru na Madžarskem (Hotel Eger & Park, 3300 Eger, Szálloda u. 1-3) Dan dobaviteljev v industriji vozil.

Ob tej priložnosti se bodo predstavila naslednja podjetja: Modine Hungária Kft.; Rexroth Pneumatika Kft.; ZF Hungária Kft.; ZF Lenksysteme Hungária Kft.; Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

Iskana področja dobave so: brizganje plastike, litine iz aluminija, struženi izdelki, gumijasti sestavni deli itd.

Udeležbo na dogodku priporočamo zastopnikom naslednjih podjetij:

  • Industrija vozil
  • Kovinska industrija
  • Gumarska industrija

Namen programa je okrepiti lokalne verige dobaviteljev. Cilj velikih industrijskih podjetij je, da so med dobavitelji pretežno domači dobavitelji. Na programu bo možnost za poslovna pogajanja s pomembnimi podjetji za strojno industrijo in industrijo vozil.

Program

Prijave: Udeležba je brezplačna, potrebna je predhodna registracija. Rok za registracijo je 28. februar 2014. Online registracija je možna tukaj ali na spletni strani: www.hkik.hu.

Pogoj za udeležbo na poslovnih pogajanjih je predhodna registracija, na podlagi katere se oblikuje pogajalski program. Vsakemu registriranemu udeležencu do 5. marca pošljejo potrditev registracije in program pogajanj. Če potrdila ne boste dobili, vas prosijo, da pokličite na enega izmed spodaj navedenih stikov!

Dodatne informacije: Ines Čigoja, Tel: (01) 5898 164, e-pošta: ines.cigoja@gzs.si ali mark.becskei@hkik.hu.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj