Brezplačna predstavitvena delavnica - »Družbeni mediji v poslovni rabi«, Maribor

Brezplačna predstavitvena delavnica - »Družbeni mediji v poslovni rabi«, Maribor

21. 01. 2014

Vaše bodoče stranke vas iščejo vsepovsod! Vas bodo našli?

Datum: 30. januar 2014, ob 13.00 uri

Kraj: v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ulica talcev 24, Maribor

Zagotovo si ne predstavljate poslovanja vašega podjetja brez mobilne telefonije ali e-pošte. Večina podjetij je v preteklih letih s spletnimi stranmi poskrbela tudi za osnovno prisotnost podjetja na svetovnem spletu. Vendar stvari se spreminjajo hitro kot še nikoli doslej. Tehnologije Splet 2.0 in družbeni mediji nas soočajo z novimi izzivi in podjetjem ponujajo nove možnosti. Narava spletne prisotnosti in trženja v spletu se korenito spreminja.

Kako lahko s pomočjo družbenih medijev izboljšate poslovanje svojega podjetja?

Po vsej verjetnosti že uporabljate Facebook, morda celo LinkedIn, če imate doma najstnika, ste zagotovo slišali za Twitter, Youtube, in naleteli na pričevanja o spremembah, ki jih v življenje in posel prinašajo družbeni mediji. Pa vendar … kaj/kako pa družbeni mediji RESNIČNO lahko pripevajo k poslovanj vašega podjetja in boljšim poslovnim rezultatom?  Kaj lahko vi in vaše podjetje resnično pričakujete od tako imenovane »revolucije družbenih medijev«?  Ali lahko uporaba družbenih medijev res pripelje na vrata vašega podjetja nove kupce, poveča zadovoljstvo vaših strank in izboljša prihodkovno stran bilance vašega podjetja?

Da bi odgovorili na ta vprašanja vas vabijo na brezplačno praktično delavnico, v okviru katere se boste seznanili z osnovnimi lastnostmi družbenih medijev, njihove uporabe v trženjskem komuniciranju, pri izgradnji in utrjevanju prepoznavnosti vašega podjetja, vaših izdelkov in storitev.

Pokazali vam bodo kako lahko s pomočjo družbenih medijev pridobiti nove kupce, skrbeti za njihovo zadovoljstvo in širiti poslovanje podjetja. Seznanili se boste z različnimi platformami družbenih medijev, kot so družabna omrežja Facebook, Linkedin …, spletnimi dnevniki in mikroblogerskim omrežjem Twitter in njihovimi možnostmi v poslovnem komuniciranju in trženju.

Na delavnici se ne bodo ukvarjali s tehnični  podrobnostmi, nastavitvami profilov v različnih družbenih medijih, ampak bodo podali smernice, s katerimi boste lahko samostojno nadaljevali raziskovanje zanimivega in pestrega sveta družbenih medijev po srečanju. Seveda pa lahko prinesete s seboj prenosne računalnike in stvari tudi praktično preizkusite. V času delavnice bo zagotovljen brezžični dostop do interneta.

Vsebina brezplačne delavnice:

  • Splošni koncepti družbenih medijev
  • Moč spletnih dnevnikov
  • Facebook
  • LinkediIn
  • Twitter, YouTube

Udeležba na predstavitveni delavnici je brezplačna.

Prijave: Prijavite se lahko do 28. 1. 2013. Prijavnico najdete tukaj.

Če pa boste želeli, pa se lahko pridružite praktičnemu izobraževanju na temo uporabe družbenih medijev, ki bo potekal v mesecu februarju 2014.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj