Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na 58. Mednarodnem sejmu tehnike in tehničnih dosežkov (Beograd, Srbija)

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na 58. Mednarodnem sejmu tehnike in tehničnih dosežkov (Beograd, Srbija)

07. 01. 2014

Datum: od 12. do 16. maja 2014

Kraj: Beograd, Srbija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) v sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije (OZS) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na 58. Mednarodnem sejmu tehnike in tehničnih dosežkov, ki bo potekal od 12. do 16. maja 2014 v Beogradu, Srbija.

V letu 2013 se je na sejmu predstavilo 610 razstavljavcev obiskalo pa ga je  24.000 obiskovalcev. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področja: elektroenergetike, elektronike, razsvetljave, telekomunikacij, opreme za ogrevanje in hlajenje, klimatizacije, procesne tehnike, varjenja, računalništva, logistike in transporta, inovacij in novih tehnologij.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.sajam.co.rs.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu SPIRIT Slovenija, javna agencija za prijavljena podjetja zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške postavitve razstavnega prostora, prevoza razstavnih eksponatov in zavarovanja razstavnih eksponatov ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec (Word, PDF) je potrebno poslati najkasneje do petka, 14. marca 2014.

Dodatne informacije:

  • SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: g. Matjaž Rovan, Tel: (01) 53 09 828, Faks: (01) 58 91 877, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si,
  • Obrtna zbornica Slovenije, Kontaktna oseba: gdč. Edina Zejnić, Tel: (01) 583 05 86, E-pošta: edina.zejnic@ozs.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj