Konferenca in razstava embalažnih materialov - »Oblikovanje za okolje in novi embalažni materiali«, Ljubljana

Konferenca in razstava embalažnih materialov - »Oblikovanje za okolje in novi embalažni materiali«, Ljubljana

10. 12. 2013

Datum: 13. december 2013, ob 9.30 uri

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (v dvorani A, I. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

Razvoj novih materialov, z upoštevanjem okoljskih vidikov med snovanjem nove ali izboljšanjem obstoječe embalaže, lahko pomembno prispeva k optimizaciji proizvodnje, zmanjšanju stroškov embaliranja, prepoznavnosti izdelka, zadovoljstvu potrošnikov oziroma kupcev in ravnanju z odpadno embalažo.

Na konferenci in razstavi embalažnih materialov se boste seznanili s prihodnjimi trendi na področju embalaže v prehrambeni industriji, od snovanja embalaže med njenim oblikovanjem, preko razvoja novih materialov, proizvodnje in predelave embalažnih materialov, do izpolnjevanja potreb in pričakovanj potrošnikov ter zahtev varne hrane z vidika materialov, ki prihajajo v stik z živili in podaljševanja rokov trajanja izdelkov.

Pred dvorano, kjer bo potekala konferenca, bodo organizirali razstavo embalažnih materialov, kjer boste imeli možnost podrobneje spoznati obstoječe in tudi nove embalažne materiale.

Konferenca in razstava embalažnih materialov - »Oblikovanje za okolje in novi embalažni materiali« bo potekala 13. decembra 2013, s pričetkom ob 9.30 uri v prostorih Gospodarska zbornica Slovenije (v dvorani A, I. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.

Program

Konferenca in razstava sta namenjeni vsem, ki so, ali želijo biti vključeni v vrednostni verigi embalaže in odpadne embalaže v prehrambeni industriji. Vabljeni snovalci oziroma oblikovalci nove embalaže, embalerji, proizvajalci materialov, trgovci, kot tudi zbiralci in predelovalci odpadkov in vsi, ki jih zanimajo novosti na področju embalaže, razvoja embalažnih materialov in oblikovanja za okolje oziroma ekodizajna.

Predavanje partnerjev iz Italije bodo potekala v angleškem jeziku.

Kotizacije ni.

Prijave: Predhodna prijava je obvezna preko spletne prijavnice. Prijava bo možna do zasedbe mest.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj