Brezplačna predstavitev - »Novi poslovni modeli po metodi dizajn razmišljanja in Kanvas modelov«, Maribor

Brezplačna predstavitev - »Novi poslovni modeli po metodi dizajn razmišljanja in Kanvas modelov«, Maribor

03. 12. 2013

Datum: 5. december 2013, od 13.00 do 15.00 ure

Kraj: v prostorih podjetja Academia d..o.o., Glavni trg 17 b, Maribor

Vabljeni na brezplačno predstavitev z naslovom: »Novi poslovni modeli po metodi dizajn razmišljanja in Kanvas modelov«, ki bo potekala 5. decembra 2013, od 13.00 do 15.00 ure v prostorih podjetja Academia d..o.o., Glavni trg 17 b, Maribor.

Predstavitev je namenjena gospodarskim družbam, podjetnikom in njihovim zaposlenim, organizacijam iz javnega sektorja, pa tudi brezposelnim in študentom, ki šele stopajo na podjetniško pot. Prav tako kadrovskim delavcem, ki so dnevno vpeti v poslovanje podjetij in kadrovsko problematiko.

Udeležence želijo seznaniti z primeri dobre prakse, iskanjem možnosti za spremembe in uvajanjem drugačnih načinov reševanja problemov z dizajn razmišljanjem in novimi poslovnimi modeli.

Udeleženci se teoretično in praktično seznanijo z načinom oblikovanja poslovnih modelov. Želijo vam pokazati drugačno perspektivo in poglede na vsakodnevno poslovanje in delovanje skupin.

Izvajalec: mag. Marko Savić, MBA (dŠola Ljutomer) je svetovalec za oblikovanje poslovanja v družbi za strateško oblikovalsko svetovanje Vizuarna, strasten dizajn menedžer in trener. Ima bogate izkušnje tako s področja oblikovanja kot svetovanja o poslovnih modelih številnim naročnikom in organizacijam vseh velikosti v gospodarstvu in javnem sektorju. V zadnjih letih uspešno ozavešča o povezavi dizajn razmišljanja (»Design Thinking«) in inovativnih poslovnih modelov tako na skupinskih delavnicah kot na posamičnih treningih oblikovanja poslovnih modelov.

Udeležba je na osnovi predhodne prijave brezplačna.

Prijave: Prijavnico najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj