Brezplačna predstavitev javnega razpisa za sofinanciranje razvoja novih izdelkov in storitev RNP 2013, Maribor

Brezplačna predstavitev javnega razpisa za sofinanciranje razvoja novih izdelkov in storitev RNP 2013, Maribor

03. 12. 2013

Datum: 5. december 2013, ob 17.00 uri

Kraj: v prostorih Obrtno-podjetniške zbornice Maribor

Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor in Ekonomski institut Maribor vas vabita na brezplačno predstavitev javnega razpisa za sofinanciranje razvoja novih izdelkov in storitev, ki bo potekala v četrtek, 5. decembra 2013, ob 17.00 uri v prostorih Obrtno-podjetniške zbornice Maribor. Po predstavitvi vam bodo na voljo strokovnjaki za individualne pogovore v zvezi s pripravo prijave na razpis.

Povabilo je namenjeno podjetjem in samostojnim podjetnikom vseh velikosti za sofinanciranje ustvarjanja novih ali izboljševanja že obstoječih proizvodov, materialov, naprav, sistemov in metod. Vključeno je oblikovanje izdelkov, priprava prototipov, blagovnih znamk, procesov in storitev, ki s "pridobivanjem in uvajanjem novih znanj, poslovnih praks in trženja razvijajo nove oziroma izboljšujejo obstoječe tehnološke značilnosti proizvodov in/ali proizvodnje":

  • mikro in mala podjetja/podjetniki (do 50 zaposlenih) lahko pridobijo skupno 150.000 Eur za sofinanciranje razvoja v podjetju, in sicer do 27.500 Eur za zaposlenega VII stopnjo, ki sodeluje v razvojnem projektu, in do 18.300 Eur za zaposlenega s VI stopnjo, ki sodeluje v razvojnem projektu skupaj z delavci s VII stopnjo)
  • srednja podjetja/podjetniki (do 250 zaposlenih) lahko pridobijo za sofinanciranje lastnega razvoja skupno 250.000 Eur, in sicer do 21.300 Eur za zaposlenega VII stopnjo, ki sodeluje v razvojnem projektu, in do 14.233 Eur za zaposlenega s VI stopnjo, ki sodeluje v razvojnem projektu skupaj z delavci s VII stopnjo).

Prvi rok za oddajo prijav je 16. 12. 2013, drugi rok januarja in tretji februarja 2014. Po navadi so razpisana sredstva porabljena na prvem roku. Zato je časa za pripravo prijave zelo malo.

Prijave: Udeležba na predstavitvi je brezplačna, vendar vas prosijo, da se prijavite pri:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj