1:1 mentorski dogodek, Ljubljana

1:1 mentorski dogodek, Ljubljana

26. 11. 2013

Datum: 3. december 2013, od 16.00 do 18.00 ure

Kraj: Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19 (pritličje stavbe B)

Vabljeni na drugi letošnji 1:1 (ena na ena) mentorski dogodek, ki bo 3. decembra 2013, od 16.00 do 18.00 ure potekal v Tehnološkem parku Ljubljana.

Gre za specializiran dogodek, kjer se vsaka podjetniška skupina sreča z izbranimi mentorji (strokovnjaki) in je deležna individualnega svetovanja z različnih področij.

V preteklih letih so se na svetovnem trgu pojavili t. i. podjetniški pospeševalniki, ki podjetniškim ekipam omogočajo dostop do globalnih trgov, in tudi do dodatnega kapitala. Tako so podjetniški pospeševalniki postali pomembno orodje slovenskih zagonskih podjetij za širjenje na tuje trge.

Sprejem v globalni pospeševalnik ni enostaven, saj navadno najboljši pospeševalniki sprejmejo le nekaj odstotkov prijavljenih, od več kot tisoč prijav izberejo nekaj deset podjetij. Zato je potrebna skrbna priprava podjetnikov na prijavo v tovrstne pospeševalnike, kar je tudi del programa Go:Global.

1:1 mentorski dogodek

Tokrat vabljeni vsi, ki vas zanima vstop v pospeševalnik Y Combinator, kjer bo Robert Farazin predstavil pospeševalnik, svojo osebno izkušnjo in stvari, na katere mora podjetnik še posebno paziti pri prijavi. Robart Farazin je energičen vizionar z izjemnimi podjetniškimi idejami. Njegovo podjetje Double Recall je bilo prvo slovensko podjetje, sprejeto v najbolj priljubljen ameriški pospeševalnik Y Combinator. Leta 2013 pa je bil Robert Farazin s svojim novim podjetjem Iptvbeat sprejet v londonski TechStars.

Potek dogodka

Izvajajo se serije 20 minutnega mentoriranja na katerih se vsak podjetnik se sreča z želenimi mentorji. Vzporedno poteka mreženje med mentorji, katerega namen je, da se mentorji med seboj spoznajo v tistem času, ko ne svetujejo podjetnikom. Za udeležence bodo poskušali najti najprimernejše mentorje in jih na dogodku povezati z njimi. V program so pritegnili več kot 150 najuglednejših podjetniških mentorjev.

Prijave: Na dogodek se lahko prijavite tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj