Brezplačni motivacijski seminar - »Zakaj in kako uvajati EKO pristope in EKO orodja v razvojne aktivnosti podjetij?«, Maribor

Brezplačni motivacijski seminar - »Zakaj in kako uvajati EKO pristope in EKO orodja v razvojne aktivnosti podjetij?«, Maribor

26. 11. 2013

Datum: 11. december 2013, od 9.15 do 14.00 ure

Kraj: v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ulica talcev 24, Maribor

V okviru projekta Eco-hub, vas vabijo na drugi motivacijski seminar, ki je namenjen širitvi znanja in informacij o uvajanju EKO pristopov in EKO orodij v razvojne aktivnosti podjetij. Znano je, da sta okolje in gospodarstvo tesno povezana in v prihodnje bo gospodarstvo potrebno preusmeriti, tako da se bo ob tržni naravnanosti gospodarstva vedno bolj vključevala tudi skrb za okolje.

Vsebina motivacijskega seminarja:

  1. Eko-dizajn in integrirano varstvo okolja
  2. Inovacijski management v podjetjih
  3. Primer dobre prakse ekološkega načrtovanja izdelka
  4. Primer dobre prakse iz Madžarske

(natančen program bo objavljen v kratkem in posredovan vsem prijavljenim)

Motivacijski seminar je namenjen podjetjem in podjetnikom, ki želijo s svojimi produkti ali delovnimi procesi zmanjšati negativne vpliv na okolje, uvesti nove proizvodne procese in zmanjšati stroške (npr. energije, komunale), kot tudi tistim, ki iščete nove poslovne priložnosti in ideje na področju eko-podjetništva, raziskovalcem, tehnološkim svetovalcem, predstavnikom lokalnih razvojnih institucij, študentom in ostalim zainteresiranim.

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Zaradi lažje organizacije dogodka vas prosijo za predhodno elektronski prijavo. E-prijavnico najdete tukaj.

Elektronski dokumenti:

Vsi, ki se boste seminarja udeležili, boste seznanjeni tudi z možnostjo vključitve na brezplačna intenzivna usposabljanja, ki bodo organizirana v prihodnjem letu.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj