Business Speed Networking, Ljubljana

Business Speed Networking, Ljubljana

19. 11. 2013

Datum: 28. november 2013, od 8.30 do 11.00 ure

Kraj: kavarna Sputnik,Tržaška cesta 128, Ljubljana

Ključnega pomena za uspešen posel so odlične poslovne povezave. Včasih je težko neposredno vzpostaviti stik s sogovornikom o možnem poslovnem sodelovanju, saj ne moremo kar pristopiti k neznancu in mu v roke stisniti svojo vizitko.

Naj se spoznavanje novih poslovnih partnerjev prične! Vas zanima drugačen in inovativen pristop do novih poslovnih partnerjev?

V Bisnode Slovenija spodbujajo boljše mreženje in bogatejše znanje, ker verjamejo, da sta ta ključna za donosnejši in varnejši posel.  Za vas organizirajo najučinkovitejši in najzanimivejši dogodek mreženja - Buisness Speed Networking (BSN). Omogočajo vam spoznavanje novih poslovnih partnerjev, pridobivanje novega znanja ter širjenje odličnih praks.

Business Speed Networking dogodki so brezplačni ter dostopni za vse, ki si želite spoznati potencialne poslovne partnerje, pridobiti nove kontakte, predstaviti svojo poslovno idejo ali priskrbeti nove poslovne izkušnje.

Kaj je Business Speed Networking?

  • hiter in zanimiv način spoznavanja potencialnih poslovnih partnerjev,
  • možnost predstavljanja poslovnih idej potencialnim sodelavcem,
  • svetovni pristop mreženja, spoznavanja in navezovanja novih stikov,
  • menjava sogovornikov na 5 minut,
  • možnost izmenjave kontaktov,
  • učinkovito sestankovanje, prihranek časa pri spoznavanju novih partnerjev.

Med BSN se ena skupina sogovornikov vsakih 5 minut preseda, zato boste v eni uri lahko govorili z vsemi prisotnimi potencialnimi partnerji in se obenem v kratkem času naučili predstaviti svoje podjetje in ideje.

Za dodatne informacije in aktivnosti med sogovorniki bodo poskrbeli organizatorji - s tem, da vam bodo omogočili dostop do podatkov o poslovanju posameznega podjetja! V dveh urah lahko spoznate 20 novih potencialnih poslovnih partnerjev.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj